BSc (Hons) Actuariële Wetenschappen

UCSI University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Actuariële Wetenschappen

UCSI University

Intakes: Januari, mei en september Actuarissen zijn professioneel omgaan met de financiële gevolgen van risico en onzekerheid. Zij maken gebruik van vaardigheden in wiskunde, economie, informatica, financiën, kansrekening en statistiek, en het bedrijfsleven om de vermoedelijke aanwezigheid van bepaalde risicovolle gebeurtenissen te evalueren formuleren van beleid dat de kosten van deze risico's te minimaliseren. Als zodanig, actuarissen zijn essentieel voor de verzekerings- en herverzekeringsverplichtingen industrie. Daarnaast kunnen ze consultants aan andere bedrijven, waaronder sponsors van pensioenregelingen zijn; en aan overheidsinstanties zoals Bank Negara Maleisië. De 3-jarige BSc (Hons) Actuariële Wetenschappen programma biedt een solide basis in de wiskunde, boekhouding, financiën en statistiek om theorieën te integreren met de werkelijke ervaring en het opbouwen van een stichting voor studenten om te streven naar professionele loopbaan in de financiële risico management industrie.

Studenten zullen worden voorzien van de essentiële leidinggevende kwaliteiten, communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen, kritisch denken, evenals ondernemende en leidinggevende vaardigheden die hen in staat stellen om de uitdagende maar opwindende wereld, waar de risico's kunnen worden omgezet in kansen worden geconfronteerd.

assessments

De beoordeling bestaat uit een combinatie van de examens, projecten en opdrachten, en ten slotte een vereiste om een ​​proefschrift in Independent project af te ronden in het laatste jaar. Studenten zullen verwerven up-to-date beroepsvaardigheden die relevant en concurrerend zijn. Dit weerspiegelt de complexe en uitdagende karakter van de boekhouding, financiën en zakelijke sferen.

Carrièremogelijkheden

Veel bedrijven hebben vandaag de behoefte aan financiële specialisten met de vaardigheden om risico's te beheren erkend. Na afronding van dit programma, zal afgestudeerden worden voorzien van een goed begrip van het management know-how en zijn opgesteld voor de relevante professionele examens. Afgestudeerden kunnen zoeken werkgelegenheid in de belangrijke industrie stromen, zoals:

  • actuariële Executive
  • Enterprise Risk Analyst
  • Bank Executive
  • Financieel analist
  • Financiële Planning Adviseur
  • Ondernemer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
53,640
Locations
Maleisië - Kuala Lumpur
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Maleisië - Kuala Lumpur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
3 jaar totaal