BSc (Hons) Aircraft Engineering

Newcastle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Aircraft Engineering

Newcastle College

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om vliegtuigen ingenieurs uitgerust met de technische kennis, inzicht, vaardigheden en professionele kwaliteiten die nodig zijn om werk te vinden en te slagen in het onderhoud van vliegtuigen industrie te produceren. De cursus behandelt ook alle kennis eisen beschreven in het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) categorie B1.1 vliegtuigonderhoud techniek licentie syllabus (deel 66).

Inhoud - het eerste jaar:

Wiskunde en Natuurkunde voor Practitioner Engineers, Elektrotechniek Fundamentals, aerodynamica en Aircraft elektronische en digitale systemen, HE Studievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud - twee jaar:

Vliegtuigen materialen, hardware en onderhoud van vliegtuigen en hun systemen, praktische technische vaardigheden en CAD, Professional Practice voor Aircraft Engineers.

Inhoud - drie jaar:

Turbine Motoren en thermodynamica, Aircraft Maintenance Practices, Individual Project (Aircraft Ieng), Air Transport Economics.

Learning en assessment

Je leert door een verscheidenheid van verschillende methoden, waaronder hoorcolleges, groepswerk, praktische workshops, zelfstudie en onderzoek onderzoek.

Je wordt beoordeeld door middel van opdrachten, fase toetsen, examens, projecten en praktische activiteiten.

Carrière en doorgroeimogelijkheden

Carrièremogelijkheden bestaan ​​in het onderhoud en de reparatie van vliegtuigen organisaties alsook in de technische industrie. U kunt ook besluiten om vooruitgang te boeken op verdere studie - MSc of PhD.

Toelatingseisen

De minimale inschrijving kwalificaties zijn: 240 UCAS tarief punten uit drie A-niveaus om Wiskunde en Science (General Studies en moedertaal A-levels worden niet geaccepteerd) bevatten. 240 UCAS tarief punten uit een BTEC Extended Diploma (180-credit award) in een technische onderwerp (BTECs in de informatica of technologie onderwerpen worden niet geaccepteerd) HE toegang parcours met 60 studiepunten op niveau 3 in een technische onderwerp.

Plus: Vijf GCSEs rang A * - C waarin oa Engels taal, wiskunde en wetenschap of technologie onderwerp. Moedertaal GCSE's worden Key Skills Level 2 Communicatie en Toepassing van Number en IGCSE Engels als tweede taal niet geaccepteerd.

Deze cursus wordt gevalideerd door Kingston University

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Newcastle College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan