BSc (Hons) Applied Computing (Top-Up)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Startdata: september

In een tijd waarin de computer- en IT-industrie exponentieel groeit en een steeds verdergaande tool wordt voor de dagelijkse gang van zaken van zowel individuen als bedrijven, is het van cruciaal belang dat de afgestudeerden van de computerwetenschappen goed geïnformeerd zijn en het best geplaatst zijn om de problemen die van invloed zijn op hedendaagse computersystemen begrijpen en oplossen, maar ook deze systemen gebruiken om de prestaties van de organisatie te verbeteren.

Deze Top-Up-graad ontwikkelt vaardigheden en kennis van studenten over computerprocessen en het beheer ervan. Het programma stelt studenten bloot aan een verscheidenheid van hedendaagse onderwerpen en problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, zodat afgestudeerden van deze cursus beschikken over een reeks hoogwaardige vaardigheden en competenties om uit te blinken in een aantal rollen.

Het programma is ontworpen om de computer- en / of managementvaardigheden te ontwikkelen van studenten met eerdere kwalificaties die zijn opgedaan met een Foundation Degree of HND. Naast het verbeteren van de vaardigheden en kennis van studenten over een verscheidenheid aan computersystemen en hedendaagse kwesties voor de industrie, stroomlijnt het Case Project van het programma de vaardigheden die in de bredere cursus worden opgedaan, tot een aantoonbaar en tastbaar project, zoals gewenst door werkgevers.

Het programma bestaat uit een aantal modules die zijn ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden van hoog niveau te geven die deze groeiende industrie vereist. Elke module vereist een element van praktisch werk in onze computerlaboratoria waar studenten verschillende software en programma's beheersen. Van objectgeoriënteerd en webprogrammering tot projectmanagement en professionele ontwikkeling, onze modules bieden studenten de overdraagbare vaardigheden en het vertrouwen om een verscheidenheid aan rollen in een van de snelstgroeiende industrieën te waarborgen.

Een diploma in Applied Computing kan leiden tot een zeer boeiende carrière in de computer- en IT-industrie voor een aantal organisaties in elke sector. De Top-Up-graad laat studenten goed geplaatst om een ​​breed scala aan rollen uit te oefenen in systemen en applicatie-ontwikkeling, computerprogrammering of projectbeheer, om er maar een paar te noemen.

Na succesvolle afronding van deze cursus, met een minimum van 2: 2 graad, kunt u ook uw studies verder zetten met de optie om door te gaan naar onze MSc Cyber ​​Security. U kunt er ook voor kiezen om een ​​aanvraag in te dienen voor het bestuderen van ons MSc Web en Mobile Development Technologies-programma dat op parttime basis wordt gegeven.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is ontworpen voor studenten die hun bestaande kwalificatie willen upgraden naar een niet-gegradueerde computeropleiding en een carrière willen nastreven in de groeiende en opwindende industrie van informatica en IT.

Standaard invoer

  • Een HND / Foundation-graad in een verwante discipline.
  • Van studenten wordt ook verwacht dat zij GCSE wiskunde en Engelse taal hebben in graad C of hoger, of gelijkwaardig.

En

  • Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre-Sessional English voordat u dit programma start.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

september

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder