BSc (Hons) Banking en financiën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Algemene informatie

Diploma: Bachelor of Science in Banking

Duur: 3 jaar (voltijd)

Belangrijkste kenmerken

Het programma is ontwikkeld door academici aan de London School of Economics and Political Science (LSE), beschouwd als een internationaal centrum van academische excellentie en innovatie in de sociale wetenschappen om een ​​grondig inzicht te verschaffen in de manieren waarop financiële intermediairs en instellingen werken, en de structuur en werking van financiële markten

Streven naar excelleren in een carrière in accountancy, consulting, commercieel of investeringsbankieren, trading en sales of in risicomanagement

Wens accreditatie na te streven van professionele instanties, waaronder: Ifs School of Finance (de aanbieder van keuze aan de meeste Britse toonaangevende financiële dienstverleningsorganisaties), ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), ICPAS (Institute of Certified Public Accountants of Singapore).

De London School of Economics and Political Science (LSE) is een kleine gespecialiseerde universiteit met een internationale instroom en een wereldwijd bereik. Haar onderzoek en onderwijs bestrijken de volle breedte van de sociale wetenschappen, van economie, politiek en recht tot sociologie, antropologie, boekhouding en financiën. LSE werd opgericht in 1895 door Beatrice en Sidney Webb en heeft een uitstekende reputatie, niet alleen voor academische excellentie, maar ook voor uitgebreide betrokkenheid bij de werelden van de overheid, beleidsvorming en het bedrijfsleven.

LSE is een College van de Universiteit van Londen en is verantwoordelijk voor de academische leiding van de programma's voor Economie, Management, Financiën en Sociale Wetenschappen (EMFSS) die beschikbaar zijn als Universitaire Programma's van de Universiteit van Londen. Dit betekent dat LSE academici en administratief personeel syllabussen ontwikkelen, vakgidsen schrijven, online leermogelijkheden en materialen ontwikkelen, onderwijsinstellingen adviseren en examens voorbereiden en markeren.

University of London International Programs studenten hebben het voordeel van de academische expertise van LSE en de steun van de Universiteit van Londen, een van de oudste en grootste universiteiten in het VK.

Succesvolle studenten krijgen graden of andere kwalificaties van de University of London. Deze zijn verschillend van graden of andere kwalificaties toegekend door LSE.

Cursusstructuur

BF-EN.jpg

Toelatingseis

  • 17 jaar oud en ouder
  • Voltooid jaar 12 (of equivalent) en behaalde een voldoende Engelse taal met IELTS-score van 6,0 (elk onderdeel moet een minimum van 5,5 scoren)
  • Een slaag in een universitair stichtingsjaar of British University Vietnam staat directe toegang tot kwalificaties toe wanneer een student heeft voldaan aan de onderstaande vereisten of gelijkwaardig en ten minste een van de volgende opties heeft doorstaan:
  • 2 onderwerpen op AdA-niveau GCE A-niveau
  • Een toegangsprogramma geslaagd voor de vereiste QAA-erkende standaard voor toegang tot het hoger onderwijs o
  • Internationaal baccalaureaatdiploma met minimaal 24 punten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of the University is to contribute to society and economic growth through the pursuit of exceptional teaching and learning and an innovative and meaningful engagement with business and com ... Lees meer

The mission of the University is to contribute to society and economic growth through the pursuit of exceptional teaching and learning and an innovative and meaningful engagement with business and community at the highest international levels of excellence. Lees Minder
Hanoi , Ecopark Township + 1 Meer Minder