BSc (Hons) Bedrijfsmanagement (Top-up)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Regent betekent bedrijf

Elke organisatie heeft een effectief en bekwaam management nodig. De BSc (Hons) Business Management (Top-up) biedt afgestudeerden de mogelijkheid om een carrière te ontwikkelen met wereldwijde mogelijkheden op een breed scala van gebieden.

Tijdens de cursus wordt u blootgesteld aan sleutelconcepten op gebieden zoals people management, ondernemingsrecht, marketing, strategisch management, informatiesystemen en big data, projectmanagement, financiën en innovatie en ondernemerschap.

Bovendien ontvangt u na succesvolle voltooiing ook een CMI Level 5 Award in Leiderschap en Management (onder voorbehoud van goedkeuring), waarmee u een indrukwekkende dual-award krijgt.

Specialismen in bedrijfsmanagement

Naast de BSc (Hons) in Business Management bieden we verschillende specialismen of Pathways * die u kunt aanvragen:

Beheer van mensen UCAS-code N521
Levering UCAS-code N531
Financiën UCAS-code N541
Marketing UCAS-code N551
Kleinhandel UCAS-code N561

* Pathways vereisen een specifieke UCAS-toepassing met behulp van de hierboven weergegeven codes.

Waarom een graad in bedrijfsmanagement?

Kwalificaties voor bedrijfsmanagement openen deuren en worden als essentieel beschouwd, of u nu een carrière in het bedrijfsleven wilt nastreven of vooruit wilt in uw huidige carrière.

De cursus is ontworpen om u te helpen de zakelijke omgeving en de behoeften van werkgevers in lokale, nationale en internationale contexten te begrijpen.

We ondersteunen u bij het ontwikkelen van zeer gewilde vaardigheden zoals communicatie, gegevensanalyse, tijdbeheer, teamwerk en probleemoplossing.

Waarom Regent College London ?

 • Zeer goed geïnformeerde docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat u toegang hebt tot de hulp en het advies dat u nodig hebt om te slagen wanneer u het nodig hebt
 • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, kunt deelnemen aan het debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding
 • Flexibele studie-opties, inclusief dag-, avond- en weekendschema's, zodat u uw studie kunt aanpassen aan uw persoonlijke en / of professionele verplichtingen
 • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke onderwijsteam
 • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, wifi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West-End van Londen

Progressiemogelijkheden

Onze BSc (Hons) Business Management (Top-Up) cursus is ontworpen om een breed begrip van zakelijke functies in de zakelijke en commerciële wereld te bieden.

Je hebt ook de mogelijkheid om over te stappen op individuele Pathways in specifieke bedrijfsgebieden als je dat wilt.

De cursus biedt u een route naar algemeen management en specialistische gebieden, zoals zakelijke boekhouding en financiën, ondernemingen, human resource management, ondernemingsrecht, marketing, retail of supply chain management.

Naast het bevorderen van academische en sectorspecifieke kennis, beoogt het programma uw ontwikkeling van belangrijke vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, zoals kritisch denken, probleemoplossing en gegevensanalyse, te ondersteunen.

In het algemeen is de cursus bedoeld om u een essentiële waardering te geven van de vaardigheden die nodig zijn om te gedijen en zich aan te passen aan de veranderende wereld van werk.

Wat kan ik met deze kwalificatie doen?

Afgestudeerden met specialistische kennis, ondersteund door een breder begrip van hoe bedrijven en managers werken, hebben een concurrentievoordeel bij het aangaan van een baan of zelfstandige.

Deze cursus zal u toelaten om een reeks zakelijke rollen in de publieke, private en vrijwillige sector te vervullen.

Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om verder te studeren in onderwerpen zoals marketing, financiën, human resources, informatica en internationaal bedrijfsbeheer om hun expertise op een bepaald gebied van het bedrijfsleven te ontwikkelen. Studeren voor een MBA is ook een andere optie.

Toelatingseisen

 • Je hebt met succes een Foundation Degree in Business Management afgerond, of een andere relevante kwalificatie met 120 credits op HE4 en 120 credits op HE5, zoals een Higher National Diploma (HND) of Diploma of Higher Education (DipHE).
 • Als Engels niet je eerste taal is, heb je ook IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elke band (of equivalent).
 • Als u niet-traditionele toegangskwalificaties of relevante werkervaring hebt, zullen we uw aanvraag graag in overweging nemen. U moet een interview bijwonen als onderdeel van het toelatingsproces.

Cursusspecificatie

 • UCAS-code: N571
 • Duur: 4 jaar
 • Niveau: RQF niveau 3-6
 • Aanbestedende instantie: University of Bolton
 • Beoordeling: examens, essays, rapporten en presentaties
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema opties: Week Dagen / Avonden / Weekends
 • Geleverd in: Central London en Southall
 • Opnamedata: januari, april, september
 • Vergoeding: £ 9.250 per jaar
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder