BSc (Hons) beheer van techniektechnologie├źn

Newcastle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) beheer van techniektechnologieën

Newcastle College

Als een nieuwe loopbaanontwikkeling route voor ingenieurs, vindt u de wetenschappelijke kennis die nodig is om succesvol te beheren en leiden de uitvoering van de middelen en nieuwe technologieën op de werkplek te verwerven.

BSc (Hons) Beheer of Engineering Technologies (Top-Up) wordt geleverd in samenwerking met Teesside University.

Wie de cursus is voor

De cursus zal je kennis te vergroten in engineering management en voor degenen die wensen om hun promotiekansen te verbeteren op het werk. De keuze van de modules is gemaakt om de kennis en het begrip van de studenten uit te breiden naar het gebied van productiviteit en waarom succesvolle uitvoering van projecten en sterk leiderschap en management vaardigheden zijn van vitaal belang in de technische industrie.

Je zal met name de ontwikkeling van leiderschap en management vaardigheden voor de technische industrie die uw inzetbaarheid en carrièremogelijkheden zal verbeteren. U leert ook de nodige vaardigheden om met succes uit te voeren en te beheren engineering projecten en begrijpen van de voordelen van deze vaardigheden binnen de industrie.

Kwalificatie Behaalde

Als je met succes de cursus ontvangt u een winnen BSc (Hons) Beheer of Engineering Technologies uitgereikt door Teesside University.

"Ik heb nu de mogelijkheid om met succes te beheren en leiden de implementatie van nieuwe technologieën op de werkplek, ik ben erg dankbaar dat Newcastle College voor deze".

Brian Reichard - BSc (Hons) Beheer of Engineering Technologies (Full Time)

Industry Gemiddeld Salarissen

Hieronder zijn enkele van de typische baan rollen en salarissen binnen de sector:

Junior Level Role

 • Trainee Customer Service Manager - £ 14,000- £ 22,000

Middle Level Role

 • Experience Customer Service Manager - £ 30.000 £ 50.000

Senior Niveau Role

 • Senior Customer Service Manager - £ 40,000- £ 65.000

Hoe meld ik mij aan

UCAS

U kunt alleen van toepassing elektronisch met behulp van de web-based on-line applicatie-systeem www.ucas.com.

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u de UCAS code voor de gekozen cursus nodig (zie de cursus notering in het prospectus). U vindt er ook instelling naam en code van Newcastle College nodig.

De naam van de instelling is NCAST. De instelling code is N23.

Cursusinhoud

 • product ontwikkeling
 • Leiderschap en Management
 • Productiviteit en het concurrentievermogen
 • Projectmanagement
 • Proefschrift

Leermethoden

Je leert door middel van een verscheidenheid van verschillende methoden, waaronder:

 • hoorcolleges
 • Workshops
 • tutorials
 • Onafhankelijk onderzoek
 • Computer-based practica
 • Case studies
 • Site bezoeken
 • Onderzoeksprojecten

Assessments zijn ontworpen om het ethos dat het management is niet alleen gebaseerd op de theorie, maar de interpretatie van de theorie in de praktijk te bevorderen.

Assessment Methods

Assessments onder meer examens en gecontroleerd opdrachten, schriftelijke verslagen, technische specificaties beoordelingen, literatuurstudies, mondelinge presentaties, projectwerk en portefeuilles.

Progressie Kansen

De mogelijkheid om vooruitgang te boeken op een MEng, MSc of PhD en er is ook de mogelijkheid om te studeren voor een PGCE voor de studenten die willen vooruitgang in een onderwijscarrière in engineering.

De cursus zal je de nodige vaardigheden te geven voor u op weg naar een technische toezichthoudende of leidinggevende functie of andere hogere technische berichten, waaronder project engineer, ontwerp manager of development manager in een reeks van technische industrie.

Ingenieursstudenten profiteren van de uitstekende verbindingen industrie en de belangrijkste werkgevers zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van de cursus. Onze banden met de industrie zijn onder Northumbria Water, Rolls Royce, North Tyneside Raad, Thermo Fisher Scientific, Ibstock baksteen en Scott-Matrix een paar te noemen. De relatie met Freudenberg International heeft de oprichting van de Freudenberg Award for Excellence, dat is nu het paradepaardje van de jaarlijkse Student Awards 's avonds en draagt ​​een £ 1000 prijs voor de' Student van het Jaar 'gezien.

Toelatingseisen

Een Foundation Degree in een relevant onderwerp van een fase Gemiddelde van 55% of hoger, een HND met verdienste of het equivalent in een relevante technische onderwerp.

Als Engels niet je eerste taal, je een IELTS score van 6,0, of gelijkwaardig vereist.

Oudere studenten die niet voldoen aan deze criteria zullen worden beschouwd als op individuele basis. Het besluit over de toelating zal worden gebaseerd op de beoordeling van het vermogen van de kandidaat om de cursus met succes af te ronden. Aanvragers zullen worden beoordeeld met behulp van de volgende criteria:

 • Bewijs van bekwaamheid voor zelforganisatie
 • Het bewijs van het vermogen om zelfstandig te werken
 • De motivatie om te leren
 • De belangstelling voor het vakgebied
 • Bewijs van het vermogen tot samenwerken
 • Het bewijs dat zij zullen profiteren van de opleiding

Dit is normaal gesproken blijkt uit een UCAS applicatie integratie van ondersteunende referenties en een interview.

Achtergrond kennis en vaardigheden in een relevante branche instelling wordt ook beschouwd als bewijs van niet-gecertificeerde leren. Aan deze eis wordt aangetoond door ten minste twee jaar voltijds werken in een relevante organisatie.

Extra cursus kost

Houdt u er rekening mee dat als u eerder hebt gestudeerd aan L6 (Hons graden) mag u niet in staat zijn om de toegang tot financiering van de overheid (collegegeld leningen / studentenleningen) krijgen om opnieuw te studeren op dit niveau.

Hoger Onderwijs cursussen

Als u geïnteresseerd bent in een Foundation Degree, Honours graad of postdoctorale opleiding bent zult u blij zijn om te weten dat Newcastle College heeft een aantal van de meest concurrerende HE collegegeld in het land. Veel mensen komen in aanmerking voor een aanvraag voor een collegegeld lening van studiefinanciering Engeland om kosten te dekken. Voor vriendelijk advies kunt u bellen met onze Student Services team op 0191 200 4000 voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Newcastle College
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
6,900 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Newcastle upon Tyne, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan