BSc (Hons) beheer

Kent Business School, University of Kent

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) beheer

Kent Business School, University of Kent

Overzicht

De Management BSc wordt gegeven in de Kent Business School (KBS). Het programma is gericht op het ontwikkelen van een nieuw soort zakelijke professional voor de 21ste eeuw, levend voor hun sociale verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap en de behoeften van hun investeerders, aandeelhouders en werkgevers.

Het programma ontwikkelt uw leiderschapsvaardigheden met betrekking tot besluitvorming, probleemoplossing, teamwerk, onderhandeling en prestatiebeheer van medewerkers. Het produceert afgestudeerden die operationele lijnmanagementposities kunnen nastreven in een reeks uiteenlopende organisaties, waaronder publieke, private en non-profit, als een opstap naar senior managementposities.

Je krijgt de vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor het beheer van belangrijke gebieden van organisaties, waaronder boekhouding, human resources, kwantitatieve methoden, marketing, strategie en operaties. Je ontwikkelt ook een goed begrip van de rol en onderlinge samenhang van strategisch management, human resource management en operations management.

Afgestudeerden van de Management BSc hebben een waardering voor de mondiale uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd vanuit zowel een operationeel als een strategisch perspectief en zijn gevoelig voor de noodzaak van bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen om een ​​integraal onderdeel te zijn van managementbeleid en -praktijk.

KBS is een Britse topschool voor academisch onderwijs, studenttevredenheid en kansen op werk voor afgestudeerden. Wij bieden een vriendelijke, studentgerichte omgeving, die u helpt het beste uit uw studies te halen.

Ons Management-programma is ook beschikbaar als een joint honours degree met, bijvoorbeeld, Economie of een moderne Europese taal.

Je hebt de mogelijkheid om dit programma met een jaar in de industrie te volgen. Zie Management met een jaar in de industrie voor meer informatie.

Onafhankelijke rankings

Zaken, management en marketing bij Kent werden gerangschikt 18e in The Guardian University Guide 2017. In de Nationale Studenten Enquête 2016, Management Studies bij Kent was 9e voor algehele tevredenheid.

Managementstudies studenten die in 2015 afstudeerden aan Kent waren het meest succesvol in het Verenigd Koninkrijk bij het vinden van werk of verdere studiemogelijkheden (DLHE).

Onderwijs Excellence Framework

Op basis van het beschikbare bewijsmateriaal oordeelde het TEF-panel dat de University of Kent consistent uitstekende lessen, leerresultaten en resultaten voor haar studenten oplevert. Het is van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk.

Raadpleeg de Statement of Findings van de University of Kent voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Kent Business School, University of Kent
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,200 GBP
Voltijd: VK / EU: £ 9250 Overseas: £ 15200 - Deeltijd: VK / EU: £ 4625 Overzeese regio: £ 7600
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates