BSc (Hons) Behoud En Milieu

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Behoud En Milieu

Writtle College

* Onder voorbehoud van revalidatie

WhyW

Het belang van het behoud en het milieu wordt steeds meer erkend door veel land op basis van werkgevers. Deze beroepsopleiding zal u toelaten om de kennis en vaardigheden in het nodig zijn om een ​​volledige en belonen deel aan het beheer en behoud van ons natuurlijk erfgoed spelen praktijken te ontwikkelen. Inheemse soorten en lokale habitats komen steeds meer onder druk als gevolg van menselijke activiteiten; deze cursus zal u voorzien van een goed begrip van het platteland en de druk die onze flora en fauna worden geconfronteerd. U maakt kennis met begrippen van de biodiversiteit, die u zal voorzien van de vaardigheden om de omgeving te beheren op een duurzame manier.

Assessment Methods

Een breed scala aan assessment methoden worden gebruikt door de Conservation team met een focus op het verbeteren van vaardigheden, prestaties en theoretische kennis.

De cursus maakt gebruik van essays, rapporten en onderzoeken, maar deze worden vergezeld door presentaties, posters, portefeuilles en elektronische inzendingen. Ter illustratie van de Wildlife Identification-module beschikt over testen op de identificatie vaardigheden, maar een wezenlijk element van de beoordeling is door middel van een natuurlijke historie dagboek waarin individuen samen te stellen door middel van hun eigen veldwaarnemingen.

Onderwijscentrum Methods

De cursus is heel erg gericht op de praktijk in de sector behoud en dus mogelijkheden om praktisch te gaan met zowel het college Estate en de sector zijn genomen tijdens het lesgeven.

Daarom is naast formele lezingen en seminars zijn er bezoeken gebracht aan lokale bezienswaardigheden en praktische workshops en wandelingen op basis van de gekweekte landgoed en omgeving .. Vaardigheden zoals biologische onderzoeken en wilde dieren en habitats identificatie worden geoefend in het veld en daarna, in de studio-sessies, de resultaten worden geïntegreerd in Geografische Informatie Systemen.

werkgelegenheid Details

De breedte en de flexibiliteit van deze cursus betekent dat onze studenten gaan op om werk te vinden in een zeer breed scala van gebieden.

Verleden afgestudeerden hebben werk gevonden in de lokale autoriteiten, Fauna trusts, platteland management als in het onderwijs, interpretatieve en consultancy posities. Hoewel er geen werkervaring element om dit natuurlijk onze studenten worden aangemoedigd om samen met de sector, hetzij terwijl op school of in hun eigen gebied tijdens de vakantieperiodes. Deze benadering biedt waardevolle contacten en ervaring die bijdragen aan toekomstige inzetbaarheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700