BSc (Hons) Boekhouding en financiën met stichtingsjaar

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) Boekhouding en financiën met stichtingsjaar

De BSc (Hons) boekhouding en financiën met stichtingsjaar is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Deze kennis en vaardigheden zullen verder worden ontwikkeld en uitgebreid in de jaren na het succesvol afronden van het Foundation Year.

De opleiding is zo ontworpen dat het Foundation Year een onderbouwend jaar biedt, waarin zowel academisch als werk / professioneel leren is opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en begrip van boekhouding en financiën en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën in een zakelijke context, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan het niet-gegradueerde boekhoud- en financiële programma op niveau 4, 5 en 6.

Het stichtingsjaar streeft ernaar rekenvaardigheden te ontwikkelen met het doel om de boekhouding van studenten, zakelijke wiskundige kennis en vaardigheden te ontwikkelen op een manier die vertrouwen en waardering van wiskunde als onderwerp stimuleert, studenten voorzien van de wiskundige achtergrond die nodig is voor boekhouding en financiën bij de niet-gegradueerde niveau. Het Foundation Year biedt ook een module voor geletterdheidvaardigheden die is ontworpen om studenten te ondersteunen bij het invoeren van hoger onderwijs op niveau 3 die willen doorstromen naar een BSc in Accounting en Finance.

Jaar 1 biedt u een goed inzicht in de grondslagen voor boekhouding en financiën, naast de fundamenten van het bedrijfsleven. Jaren 2 en 3 geven u diepgaande kennis van hoe bedrijven accounting en financiën gebruiken om beslissingen te nemen, prestaties te rapporteren in omstandigheden van onzekerheid en risico's. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een professionele carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaringsmogelijkheden.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige professionele carrière in boekhouding, financiën, audit en belastingen. Het biedt een uitstekende basis in boekhouding en financiën en fungeert als een basis voor verdere studie in boekhouding of financiën op postdoctoraal of professioneel niveau.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus. 5 GCSE's op AC (9-4) inclusief Engels, en graad D / 4 of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder