BSc (Hons) Boekhouding en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) Boekhouding en financiën

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die interesse hebben in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een professionele carrière in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze bekwaamheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals creëren in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Het curriculum en de leer- en onderwijsstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live'-workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun inzetbaarheid voor de toekomst te vergroten.

Jaar 1 biedt u een goed inzicht in de grondslagen voor boekhouding en financiën, naast de fundamenten van het bedrijfsleven. Jaren 2 en 3 geven u diepgaande kennis van hoe bedrijven accounting en financiën gebruiken om beslissingen te nemen, prestaties te rapporteren in omstandigheden van onzekerheid en risico's. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een professionele carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaringsmogelijkheden.

Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige professionele carrière in boekhouding, financiën, audit en belastingen. Het biedt een uitstekende basis in boekhouding en financiën en fungeert als een basis voor verdere studie in boekhouding of financiën op postdoctoraal of professioneel niveau.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE Maths en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Kandidaten met beroepskwalificaties (papieren):
    • ACCA F1-F4 = Directe toegang tot L5
    • CIMA BA1-BA4 = Directe toegang tot L5
    • ACCA F1 - F9 = Directe toegang tot L6
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder