BSc (Hons) Boekhouding en financiën

De BSc (Hons) Accounting and Finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën, en in het bijzonder, die een professionele carrière willen nastreven in boekhouding en financiën. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectieve boekhoudkundige professionals in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag creëren. Het curriculum en de leer- en leerstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om onafhankelijk leren te bevorderen en hun vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid voor de toekomst te vergroten.

Jaar 1 biedt u een goed inzicht in de grondslagen van boekhouding en financiën, naast de fundamenten van het bedrijfsleven. Jaren 2 en 3 geven u diepgaande kennis van hoe bedrijven accounting en financiën gebruiken om beslissingen te nemen, prestaties te rapporteren in omstandigheden van onzekerheid en risico. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een professionele carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.

Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige professionele carrière in de boekhouding, financiën, audit en belastingen. Het biedt een uitstekende basis in boekhouding en financiën en fungeert als een basis voor verdere studie in de boekhouding of financiën op postdoctoraal of professioneel niveau.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE Maths en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Kandidaten met beroepskwalificaties (papieren):
    • ACCA F1-F4 = Directe toegang tot L5
    • CIMA BA1-BA4 = Directe toegang tot L5
    • ACCA F1 - F9 = Directe toegang tot L6
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 14 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op Juli 7, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,750 GBP
September 2019: Londen Bloomsbury £ 9,250 (VK / EU) £ 13,500 (INT)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet