BSc (Hons) Business Management (Top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Business Management (Top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

Onze BSc (Hons) Business Management (Final Jaar Top-up) cursus is ideaal als je met succes een stichting graad, diploma van het hoger onderwijs of hoger nationaal diploma in een business-gerelateerde onderwerp hebben afgerond en willen doorstromen naar een hoger niveau van kwalificatie.

De cursus begint met een programma van inductie waarin u de vaardigheden die nodig zijn voor de overgang naar eer-level studie te ontwikkelen. De mate top-up zal voortbouwen op de bestaande kennis en begrip van het ondernemingsklimaat, en kunt u de belangrijkste onderzoek en kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen.

Over de cursus

Employability vaardigheden worden ontwikkeld door middel van praktische activiteiten en gastsprekers om ervoor te zorgen dat afgestudeerden een concurrentievoordeel bij het invoeren van arbeid of als zelfstandige.

bijzondere kenmerken

  • Dit programma wordt aangeboden binnen een levendige Business School omgeving.
  • Het onderwijs wordt uitgevoerd door een zeer toegewijd en ondersteunend team, met specialistische kennis in een breed scala van onderwerpen, en nauwe banden met het bedrijfsleven en de industrie.
  • Hedendaagse onderzoek wordt gebruikt om de onderwijspraktijk te informeren, om ervoor te zorgen dat u zijn voorzien van een robuuste wetenschappelijke onderbouwing op het gebied van Business Management.
  • Cursus materialen zijn online beschikbaar, zodat u aan het werk voor te bereiden thuis, en zorgen dat de in-class leren is zeer interactief.
  • De universiteit biedt een uitstekende 24/7 bibliotheek en IT-faciliteiten, WiFi en goed ingerichte leergebieden.

Wat je leert

Een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethoden worden gebruikt door het programma. Deze omvatten lezingen, seminars, kleine groepen tutorials en workshops. In aanvulling op deze, zal bezoeken, gastsprekers en projecten die u toelaten om rechtstreeks te leren van bronnen in de industrie.

U vindt de intellectuele capaciteiten van analyse, evaluatie en synthese te ontwikkelen, met als hoogtepunt in uw proefschrift. Je zal ook academische, professionele en levenslang leren vaardigheden die je toekomstige carrière en business development zal ondersteunen, zo goed als u voor te bereiden op verdere studie te krijgen.

Je zal ontwikkelen op een persoonlijk niveau en krijgen praktische en overdraagbare vaardigheden zoals onafhankelijkheid en teamwerk, communicatie, organisatie en time management, numerieke vaardigheden en competenties in het gebruik van informatietechnologie.

Wat u zult studeren

Door middel van een reeks modules, krijgt u een bredere kennis van de organisaties, het beheer en de externe context waarin zij opereren krijgen.

Niveau 3 (HE6)

Core modules: Proefschrift (dubbele module); Strategisch Management.

Option modules (kies 3): Global Marketing; International Human Resource Management; Informatie Systemen voor Business Strategy; Financial Reporting voor Management; Supply Chain Management; Werk en de arbeidsverhouding.

Toelatingseisen

Aanvragers zullen normaal gesproken beschikken over een erkende zakelijke kwalificatie die ten minste 120 studiepunten op HE4 en 120 studiepunten in HE5; bijvoorbeeld een diploma van het hoger onderwijs, hoger nationaal diploma of stichting graad.

Acceptatie zal meestal ook worden onderworpen aan het passeren van een bevredigende interview (face-to-face, telefonisch of via Skype). Het interview zal ons toelaten om uw inzet voor en de geschiktheid voor het programma vast te stellen, evenals u toelaten om eventuele vragen die u kan hebben te verduidelijken.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
- Full-time - UK / EU; 11,250.00 GBP full-time - International