BSc (Hons) business management

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) business management

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

Een graad in business management wordt beschouwd als essentieel voor wie op zoek naar een carrière in het bedrijfsleven voort te zetten, of diegenen die de toegang tot hogere niveaus van verantwoordelijkheid krijgen binnen hun huidige plaats van het werk. De BSc (Hons) Business Management aan de Bolton Business School biedt een sterke basis in een reeks van de hedendaagse business management onderwerpen en kunt u zich richten op een bedrijf specialisme in je laatste jaar. Het kan worden bestudeerd op een full-time (3 jaar) of part-time (4,5 jaar) basis en modules worden aangeboden in de avond, evenals in de dag de tijd.

Over de cursus

Inzetbaarheid is een belangrijke focus van het programma en de real-life case studies, gastsprekers en de industrie bezoeken zullen u helpen om het ondernemingsklimaat en de behoeften van werkgevers begrijpen.

bijzondere kenmerken

  • Dit programma wordt aangeboden binnen een levendige Business School omgeving.
  • Het onderwijs wordt uitgevoerd door een zeer toegewijd en ondersteunend team, met specialistische kennis in een breed scala van onderwerpen, en nauwe banden met het bedrijfsleven en de industrie.
  • Hedendaagse onderzoek wordt gebruikt om de onderwijspraktijk te informeren, om ervoor te zorgen dat u zijn voorzien van een robuuste wetenschappelijke onderbouwing op het gebied van Business Management.
  • Cursus materialen zijn online beschikbaar, zodat u aan het werk voor te bereiden thuis, en zorgen dat de in-class leren is zeer interactief.
  • De universiteit biedt een uitstekende 24/7 bibliotheek en IT-faciliteiten, WiFi en goed ingerichte leergebieden.

Wat je leert

Een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethoden worden gebruikt door het programma. Deze omvatten lezingen, seminars, kleine groepen tutorials en workshops. In aanvulling op deze, zal bezoeken, gastsprekers en projecten die u toelaten om rechtstreeks te leren van bronnen in de industrie.

U vindt de intellectuele capaciteiten van analyse, evaluatie en synthese te ontwikkelen, met als hoogtepunt in je laatste jaar proefschrift. Je zal ook academische, professionele en levenslang leren vaardigheden die je toekomstige carrière en business development zal ondersteunen, zo goed als u voor te bereiden op verdere studie te krijgen.

Je zal ontwikkelen op een persoonlijk niveau en krijgen praktische en overdraagbare vaardigheden zoals onafhankelijkheid en teamwerk, communicatie, organisatie en time management, numerieke vaardigheden en competenties in het gebruik van informatietechnologie.

Wat u zult studeren

Door middel van een reeks modules, krijgt u een bredere kennis van de organisaties, het beheer en de externe context waarin zij opereren krijgen.

Niveau 1 (HE6)

Academische en beroepsvaardigheden; Business Law; Bedrijfseconomie; Marketing Principles; Finance for Business; Managing People.

Niveau 2 (HE6)

Employability vaardigheden; Organisational Behaviour; Operations Management; Consumentengedrag; Ondernemerschap; Research Methods in Business.

Niveau 3 (HE6)

Core modules: Proefschrift (dubbele module); Strategisch management.

Option modules (kies 3): Global Marketing; International Human Resource Management; Informatie Systemen voor Business Strategy; Financial Reporting voor Management; Supply Chain Management; Werk en de arbeidsverhouding.

Toelatingseisen

260 UCAS punten uit ten minste twee, maar bij voorkeur drie, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Als u niet voldoet aan de toelatingseisen voor deze cursus kunt u overwegen onze FDSC Business Management foundation graad.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
full-time, 6.000,00 GBP part-time - UK / EU; 11,250.00 GBP full-time - International