BSc (Hons) Civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Burgerlijke bouwkunde is een dankbaar beroep waarbij ingenieurs steeds vaker in multidisciplinaire teams werken. Deze praktische cursus zorgt ervoor dat u over de technische en managementfuncties beschikt om effectief bij te dragen aan een breed scala aan omgevingen.

Uw cursusteam helpt u bij het veiligstellen van stages tijdens de zomer en uw sandwichjaar, mocht u ervoor kiezen om er een te nemen. Je wordt ook ondersteund bij het vastleggen van je initiële professionele ontwikkeling voor leden van de accrediterende instellingen.

Geaccrediteerde IEng-graad - Geaccrediteerde IEng (volledig)

Dit diploma is door de JBM geaccrediteerd als volledig in overeenstemming met de educatieve basis voor een geïntegreerde ingenieur (IEng). De JBM bestaat uit de Institution of Civil Engineers (ICE), de Institution of Structural Engineers (IStructE), de Chartered Institution of Highways and Transportation (CIHT) en het Institute of Highway Engineers (IHE).

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: de resultaten van onze universiteit voor de eenheid Architectuur, gebouwde omgeving en planning, die het voor het eerst invoerde, waren indrukwekkend: 37% van haar onderzoek werd als toonaangevend of internationaal uitstekend beoordeeld.

Voordelen van de cursus

Het cursusteam helpt je om stages te vinden in de zomer en je broodjesjaar. Dit biedt u een geweldige kans om praktijkervaring op te doen op de werkplek, waardoor u kunt solliciteren op een baan wanneer u afstudeert.

Je wordt ook ondersteund bij het vastleggen van je initiële professionele ontwikkeling voor leden van de accrediterende instellingen.

Om je branchekennis te verbreden, organiseert het team ook regelmatig persoonlijke ontwikkelingssessies. Deze worden meestal geleverd door vooraanstaande professionals uit de sector en helpen u bij het kiezen van een geschikt gebied van civiele techniek om deel te nemen aan het afstuderen. We hebben ook nauwe banden met de instelling van civiele ingenieurs en organiseren een aantal regionale evenementen die u kunt bijwonen.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten 88 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, met uitzondering van algemene studies. Dit moet twee wetenschappelijke of numerieke vakken bevatten. Als je biologie, scheikunde of natuurkunde studeert om aan deze vereiste te voldoen, moet je ook een 'voldoende' behalen in de praktische beoordeling, waar die praktische beoordeling is gescheiden (van 2017).

Aanvullende vereisten:

GCSEs:

GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.

TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:

Over het geheel genomen met een minimum van 88 UCAS-tariefpunten. Moet ten minste 15 verdiensten uit wiskunde of een getalsonderwerp en 15 verdiensten voor een wetenschappelijk onderwerp bevatten.

SCHOTSE AWARDS:

Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.

IERS VERLATEN CERTIFICAAT:

Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.

NIVEAU 5 OF 6 TOEGANG:

Ingang niveau 5: Aanvragers moeten een HNC (pas) hebben in een civieltechnische discipline.

Level 6 Entry: Aanvragers moeten een HND (pass) hebben in een civieltechnische discipline.

SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Internationaal baccalaureaat: 24 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Als afgestudeerd ingenieur zou je kunnen werken voor consultants, aannemers, lokale autoriteiten of overheidsinstanties. Je kunt bijdragen aan het ontwerp, de bouw en het onderhoud van verschillende infrastructuurprojecten. Je kunt je ook specialiseren in gebieden zoals constructies, transport, watervoorziening en zuivering of stroomopwekking en levering. Als je je studie wilt voortzetten, kun je doorstromen naar een geaccrediteerde technische postdoctorale cursus.

 • Technicus voor civiele techniek
 • Bouwmeter
 • Bouwinspecteur

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Modules en leren

Jaar 1 kernmodules

 • Engineering Materials Science
 • Technische wiskunde
 • Civieltechnisch Beheer A
 • Landmeten A & Computer Aided Design
 • Engineering Mechanics
 • Project Civiele Techniek (alleen fulltime)
 • Project Civiele Techniek (alleen parttime)

Jaar 2 kernmodules

 • Civieltechnisch Beheer B
 • Structureel ontwerp
 • Geotechniek A
 • Highway Engineering A
 • Technische Materiaaltechnologie

Optiemodules van het jaar 2

 • Structurele analyse
 • Civieltechnisch Ontwerp Project

Jaar 3 kernmodules

 • Hydraulica en watertechniek
 • Civil Engineering Major Project
 • Kwantitatieve methoden voor besluitvorming

Jaar 3 optie modules

 • Bouwtechniek
 • Infrastructuurbeheer
 • Geotechniek B
 • Highway Engineering B

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Educatieve bezoeken - De kosten van deze reizen zijn inclusief reiskosten, accommodatie en verblijf. De prijs varieert van jaar tot jaar en deelname is optioneel.

Studiemateriaal - Wij bieden kernmateriaal tijdens je studie en je kunt ervoor kiezen om extra materialen aan te schaffen. Dit is niet verplicht en zal afhangen van de projecten die u onderneemt.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

Educatieve bezoeken - De kosten voor deze reizen zijn reis-, verblijf- en verblijfskosten. De prijs varieert van jaar tot jaar en aanwezigheid is optioneel.

Studiemateriaal - Wij bieden kernmateriaal tijdens je studie en je kunt ervoor kiezen om extra materialen aan te schaffen. Dit is niet verplicht en zal afhangen van de projecten die u onderneemt.

uitrusting

Noordelijk terras

Gelegen op onze City Campus, op slechts een korte loopafstand van het centrum van Leeds, is Northern Terrace de thuisbasis van onze School of Built Environment & Engineering.

Bibliotheek en online bronnen

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder