BSc (Hons) Computer Netwerken En Beveiliging

Mediterranean College, Athens

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Computer Netwerken En Beveiliging

Mediterranean College, Athens

 • De unieke undergraduate Veiligheid programma Netwerken en in Griekenland
 • Bevat materiaal van de top-certificering Cisco CCNA
 • De mogelijkheid om de CCNP en CCNA Veiligheidscertificaten tegen voordelige tarieven in de Cisco Academy of Mediterranean College te verkrijgen
 • Het uitvoeren van het netwerk Cisco gecertificeerde cursussen in het laboratorium en simulatoren grootschalige netwerken
 • Speciale netwerkbeveiliging kennis en lessen Ethical Hacking (met de mogelijkheid van certificering)
 • Projecten van studenten en ontwikkelen van applicaties voor echte bedrijven

Het programma BSc (Hons) in Computer Networks & Security is een uniek programma in computernetwerken en veiligheid, met de meest geavanceerde kennis op het gebied. Het doel is om studenten te voorzien van de technische vaardigheden en theoretische achtergrond die nodig zijn voor de ontwikkeling en het onderhoud van het netwerk infrastructuur en bijbehorende software.

Het is ook het enige programma in Griekenland, dat het gelijktijdig onderzoek van netwerkbeveiliging kwestie, die in de moderne tijd wordt beschouwd als een inherente eigenschap van elk correct ontworpen netwerk en is niet bedoeld om deze met terugwerkende kracht te onderzoeken benadrukt. Het programma volgt grotendeels de theoretische en praktische aanwijzingen op het grootste wereldwijde netwerken van CISCO.

Ba_COMPUTER-NETWORKS_900X600

toelatingseisen

Het programma is gericht op de middelbare school afgestudeerden die een carrière in de IT-industrie en computernetwerken willen.

Voorwaarden en registratiedocumenten:

 • Middelbare school afstuderen certificaat kopiëren, EPAL
 • Brieven (2)
 • Goede kennis van het Engels (niveau pre-lagere of IELTS 4.5) *
 • academische Interview
 • Foto's (4)
 • Kopie van de identiteitskaart / paspoort

* Het niveau van het Engels naar het Engels programma is gelijk aan IELTS 6.0 of lager.

Kandidaten die geen officiële taal certificaat hebben door een entiteit kan binnen Taaltoets Engels test van Mediterranean College (plaatsing test) te worden ingediend.

Houders van diploma's IVT of HND, studenten TEI / University associate disciplines kan worden toegelaten tot geavanceerde programma via procedure cursussen erkenning. In aanvulling op het bovenstaande documenten moet indienen:

 • Diploma of transcript (cijferlijst)
 • Lessenpakket (indien beschikbaar)

Structuur & Content

Het programma omvat cursussen 20 studiepunten (credits), met uitzondering van de stelling van het 3e jaar, wat overeenkomt met 40 credits. De meeste cursussen worden elke zes maanden uitgevoerd, en er zijn enkele jaarlijkse cursussen. Het onderwijzen en leren vindt plaats op verschillende manieren: colleges (hoorcolleges), seminars (tutorials), laboratoria (laboratoria), clinics (versterking van lessen), tutorials (begeleiding), zelfstandig leren (zelflerend).

Tijdens de opleiding van de studenten programma rijdt op drie assen: Technische, die wordt geleerd om ontwerpen en implementeren van computernetwerken, Programmering, waar ze de vaardigheden die nodig zijn om een ​​veilige en waterdichte oplossingen te ontwikkelen en, ten slotte, de Enterprise, waar de ontwikkeling van ze leren hoe zij de juiste netwerken te ontwerpen voor bedrijven die personeel.

Studenten specialiseren zich in lokale netwerken en wide area networks, bedraad en draadloos. Verdere cursussen onderzoekt de veiligheid van het beheer, de ontwikkeling van software-applicaties en databases. Het grote voordeel van het programma is dat in het kader van de cursus zijn de studenten die disciplines Certificate eisen CCNA (Cisco) en Ethical Hacking, die kan krijgen door het verbeteren van hun loopbaanvooruitzichten in de bloeiende gebied van de informatietechnologie.

jaar 1 jaar 2 jaar 3
Introduction to Computer Science Netwerken en beveiliging server Infrastructure
Computational Mathematics databases Vooruitgang in draadloze netwerken
programmeren I Ethical Hacking gedistribueerde netwerken
networking Fundamentals Netwerk Routing & Switching beveiligingsprotocols
Fundamenten van de informatica Wide Area Networks onafhankelijke Studies
Programming II team Project onafhankelijke Studies
Engels I Engels II

Teaching & Learning

Studenten specialiseren zich in lokale netwerken en wide area networks, bedraad en draadloos. Verdere cursussen onderzoekt de veiligheid van het beheer, de ontwikkeling van software-applicaties en databases. Het grote voordeel van het programma is dat in het kader van de cursus zijn de studenten te dekken cognitieve eisen van een aantal zeer bekende certificaten zoals Cisco CCNA en Ethical HackingDie kan krijgen door het verbeteren van hun loopbaanvooruitzichten in de bloeiende gebied van netwerken en informatie.

De multidimensionale educatieve ervaring is het doel van de mediterrane College en voor dat programma. In dit geval is het onderwijzen en leren vindt plaats met een reeks van manieren:

 • colleges (hoorcolleges), waarbij de nadruk ligt op de theoretische achtergrond
 • seminars (seminars), waar de problemen en praktische oefeningen worden opgelost in het voordeel van studenten
 • labs (labs), waar studenten te creëren en opgeleid «hands-on» - in machines, enz. door te programmeren.
 • clinics (versterking van lessen), om de moeilijkste onderdelen van de cursus aan te pakken
 • tutorials (begeleiding), waar er meer persoonlijk contact van de student met de leraar om individuele problemen aan te pakken
 • zelfstandig leren (zelflerend), zal de student nodig is om alleen te studeren voor diepere verankering van de bovenstaande kennis
Het beoordelen van verworven kennis is gebaseerd op een reeks educatieve processen, waaronder:

 • individueel werk gebaseerd op de koers instructie
 • collectief werken om een meer complexe doel te voltooien en de ontwikkeling van de coöperatieve spirit
 • presentaties van een aantal van de werkzaamheden van de student met het oog op de persoonlijke presentatie van de noodzakelijke vaardigheden voor sollicitatiegesprek etc. versterken
 • on-line testen voor de evaluatie van kennis, zowel theoretisch als die waarbij het oplossen van problemen
Dit leerproces wordt verder versterkt door acties die verbeteren leren en is die bij voorkeur dit programma. Dat zijn:

 • de gastcolleges, waar de voorname marktonderzoekers / professionals en de industrie Software en netwerken, analyseren hedendaagse kwesties en breng onschatbare ervaring van hun gebouwen
 • onafhankelijk onderzoek en thesis, waarbij de student wordt gevraagd om een bepaald probleem gebied te onderzoeken en oplossingen die niet in het verleden hebben toegepast voor te stellen en uit te voeren. De beste van deze werken kunnen worden geleid tot internationale conferenties in te dienen, altijd onder toezicht van een bevoegde leraar.
 • de toespraken, gerelateerde netwerken en beveiliging. Een aantal van de toespraken van de meest prestigieuze instellingen (publiek en privaat) en bedrijven op het gebied van netwerken, de student verder te verrijken en de kennis die het programma te integreren.
 • het organiseren van de jaarlijkse Interdisciplinair Student Conference (Annual Student Conference) die de beste scripties van de faculteit studenten presenteert.
 • de deelname van studenten, met leraar begeleiding, de projecten van het Centrum voor Onderzoek van de mediterrane College, maar u in de nationale IT-wedstrijden.
 • gecertificeerde bijscholing en specialisatie cursussen worden aangeboden door de Middellandse Zee Professional Studies

voordelen

Waarom studeren Computer Networking & Security bij Mediterranean College:

 • Het is de enige undergraduate Computer Networks programma in Griekenland die tegelijkertijd richt op veiligheid van het netwerk, het creëren van een meer complete professionele profiel kandidaat. Zo biedt moderne apparatuur om te helpen studenten begrijpen de onafscheidelijke aard van netwerken en beveiliging, in het bijzonder vandaag de dag is een van de meest gewilde items.
 • Laboratorium lessen netwerken uitgevoerd in simulatoren grootschalige netwerken en gecertificeerd laboratorium Cisco College Network waar studenten in contact komen met Cisco-apparaten die u later zult tegenkomen in hun werkomgeving (zoals Cisco is het grootste netwerk apparatuur leverancier wereldwijd ).
 • Het programma bevat een groot deel van het materiaal van de Cisco CCNA certificering en Ethical Hacking, die studenten kunnen verwerven tijdens hun studie en dus afstuderen met een sterke hervatten. De Middellandse Zee College is geaccrediteerd academie Cisco waardoor leerlingen de begeerde certificeringen CCNA, CCNP en CCNA Security kan krijgen.
 • leraren van het programma zijn gecertificeerd (geaccrediteerd docenten) van de Universiteit van Derby voor elke les die ze leren, en ingeschreven bij leraren colleges griffie van het ministerie van Onderwijs. Ze brengen een ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van toepassingen en in het beheer, de ontwikkeling en netwerkbeveiliging. Het doel is altijd die ervaring, alsmede de eisen van de markt, zorgen voor een begrijpelijke manier aan de student.
 • De leerervaring is verrijkt met het programma duurzame en zeer gerichte gastcolleges door vooraanstaande wetenschappers / markt professionals en software-industrie, Computer and Network en real application development projecten, op basis van virtuele of echte bedrijven
 • Het programma wordt gegeven in het Grieks (eerste helft) en Engels (tweede helft), zodat studenten soepel en geleidelijk worden ingevoerd om te studeren in het Engels. Speciale cursussen Engels die het eerste en het tweede jaar is ontworpen voor IT (terminologie) en volledig te voldoen aan de eisen van de Engels-sprekende deel van het programma (studenten geen aanvullende cursussen buiten het college nodig). Afgestudeerden van het programma, net als de houders van de Britse universiteit hebben hun Engels en hun kennis van de taal die op Proficiency niveau geperfectioneerd.
 • De Middellandse Zee College benadrukt academische ondersteuning van studenten, de behandeling van elke student individueel en het toewijzen van een persoonlijk adviseur - docent aan elke student. Leraren zijn beschikbaar voor studenten tijdens hun kantooruren, terwijl het educatieve proces volledig wordt ondersteund door de online klaslokaal van Mediterranean College (mc-klasse) en de Digitale Bibliotheek van de Universiteit van Derby, die duizenden wetenschappelijke artikelen en boeken heeft op het gebied van kennis van IT.
 • De Middellandse Zee College is het ontwikkelen van een alomvattend plan inzetbaarheid (MC Employability Scheme) met gerichte acties voor IT-studenten: loopbaanbegeleiding en professionele ontwikkeling van specialisten, gegarandeerde stages, regelmatige gast lezingen, excursies, echte projecten, seminars, employability eerlijk.
 • De universiteit van Derby, volgens ranking Guardian van de universiteit (2017), gelegen in de TOP50 van de Britse universiteiten, het bezetten van de 2e plaats in Griekenland tussen Britse universiteiten vertegenwoordigd in ons land. Het is ook in de Top 10 op de inzetbaarheid van de afgestudeerden. Dit wordt bereikt door de constante vernieuwing en bijwerking van leerplannen en de samenwerking met bedrijven, beroepsverenigingen en kamers.

prospects

Afgestudeerden van het programma, het bezit van een erkende universiteit, met de mogelijkheid van de volledige commerciële rechten. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma formeel te erkennen door de Griekse autoriteiten.

Na het afronden van hun studie, afgestudeerden in staat zijn om de arbeidsmarkt te betreden en de vaardigheden die je hebt opgedaan in staat om de steeds veranderende behoeften van de markt en de technologische ontwikkelingen voldoen. Meer in het bijzonder, kunnen ze een carrière in de velden te maken:

 • Analyse en ontwikkeling van datanetwerken
 • Netwerkbeveiliging
 • Installatie en onderhoud van datanetwerken
 • applicatie ondersteuning
 • telecommunicatie
 • Sales IT-oplossingen
 • bedrijfsadvies
Bovendien hebben zij de mogelijkheid om postdoctorale studies in de technische richtlijnen of management gebieden, in Griekenland of in het buitenland voort te zetten.

Als alternatief kunnen zij verder specialiseren in netwerken, het kijken naar de programma's gecertificeerd door Cisco (CCNA, CCNP, CCNA beveiliging, enz.) Of in andere gebieden van IT, via de Middellandse Zee Professional Studies.

In de Middellandse Zee College kan ook kijken naar de volgende masteropleidingen:

 • MSc geavanceerde computernetwerken
 • MBA Global - Master of Business Administration (als ze twee jaar werkervaring)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,940 EUR
Locations
Griekenland - Thessaloniki
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Griekenland - Thessaloniki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Griekenland - Thessaloniki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan