BSc (Hons) Computerbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze graad, vaak Cyber Security genaamd, bestudeert de technologieën en werkwijzen die zijn ontworpen om netwerken, computers en gegevens te beschermen tegen aanvallen, schade of ongeoorloofde toegang.

De Computer Security-cursus biedt studenten de nodige vaardigheden en kennis om de principes die ten grondslag liggen aan Computer Security te begrijpen, toe te passen en kritisch te evalueren.

Het geeft studenten inzicht in de technische en sociale perspectieven, hoe aanvallen werken, de waarschijnlijke bedreigingen

De cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om frameworks te begrijpen en te ontwerpen die de technische, fysieke en procescontroles bevatten die in een organisatie kunnen worden geïmplementeerd om informatie- en systeemrisico's te verminderen, kwetsbaarheden te identificeren en te voldoen aan compliance-verplichtingen. De cursus biedt studenten ook de kennis en vaardigheden om penetratietesten en kwetsbaarheidsanalyses uit te voeren in bedrijfsorganisaties; om veilige systemen te ontwikkelen en gebruik te maken van standaardgereedschap en -technieken.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door praktijkvoorbeelden en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen terwijl ze overstappen naar een afgestudeerde baan, voor bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door Year Tutors. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties.

De school heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstuk, dat het hele academische jaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies biedt.

employability

Er gaat amper een week voorbij zonder nieuws over de nieuwste 'cyberaanval' en toch is er een tekort aan mensen met de juiste vaardigheden om het probleem aan te pakken en dit gebrek heeft direct invloed op het vermogen van organisaties om aanvallen te voorkomen of aan te pakken. Een snelle zoektocht naar "cybersecurity skills-tekort" laat zien hoe ernstig het probleem is met de onafhankelijke rapportage dat er alleen voldoende mensen zijn die cybersecurity-banen zoeken om 31,6% van de benodigde banen te vullen.

De Cardiff Met Computer Security-cursus bereidt afgestudeerden voor op een uitdagende en lucratieve carrière in de voorhoede van de verdediging van zakelijke en nationale Britse infrastructuur.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, worden hier ook op postacademische studiekeuzes in computer- en informatiesystemen op Cardiff Met gedoceerd, evenals onderzoeks- en promotieprogramma's

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Kandidaten die niet over een normale minimale startkwalificatie beschikken, worden geïnterviewd en individueel beoordeeld op basis van hun eerdere achtergrond van leren of werken.

Mate:

Vijf GCSE-passen inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste 2 A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate Advanced Diploma beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder