BSc (Hons) Computing for Interaction

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Computing for Interaction-graad is bedoeld om studenten te voorzien van professionele en academische ontwikkeling in antwoord op de behoeften van werkgevers.

Studenten zullen ontwerptechnieken voor zowel bestaande als opkomende technologieën onderzoeken. De cursus bevordert de ontwikkeling van studenten in het ontwerp van computersystemen vanuit een mensgericht standpunt en voor interactie.

Studenten zullen aspecten van softwareontwikkeling bekijken die projectlevenscycli, budget omvatten

De cursus bevat ook elementen van projectmanagement voor de productie van interactieve media.

Na afronding van dit programma worden afgestudeerden professioneel uitgerust om een belangrijke bijdrage te leveren aan multidisciplinaire teams op dit gebied van technologie dat alomtegenwoordig is in de moderne digitale wereld, door toepasselijke ontwerpmethoden toe te passen bij de productie van interactieve softwareproducten of -systemen.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door praktijkvoorbeelden en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen terwijl ze overstappen naar een afgestudeerde baan, voor bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door Year Tutors. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties.

De school heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstuk, dat het hele academische jaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies biedt.

employability

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten voor de werkgelegenheid als informatie-architecten, op het gebied van prototype-applicatie en website-ontwikkeling en voor gebruiksvriendelijkheidstesten en interactie-ontwerp.

Carrières in dit gebied zitten precies waar softwareontwikkelaars creatieve ontwerpers ontmoeten om aantrekkelijke en bruikbare websites, applicaties en een reeks op software gebaseerde producten te maken.

Gegeven een solide basis in fundamenteel computergebruik en een specifieke focus op de behoefte aan gebruikersgericht ontwerpen en processen, zullen afgestudeerden goed uitgerust zijn voor een lucratieve carrière in deze groeiende sector van de digitale wereld.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, worden hier ook op postacademische studiekeuzes in computer- en informatiesystemen op Cardiff Met gedoceerd, evenals onderzoeks- en promotieprogramma's

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Kandidaten die niet over een normale minimale startkwalificatie beschikken, worden geïnterviewd en individueel beoordeeld op basis van hun eerdere achtergrond van leren of werken.

Mate:

Vijf GCSE-passen inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste 2 A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate Advanced Diploma beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder