BSc (Hons) Computing met creatief ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze Computing met Creative Design-graad wordt samen met Cardiff School of Technologies en Cardiff School of Art and Design geleverd om de ontwikkeling van studenten binnen de computerwereld te stimuleren met een speciale focus op het ontwikkelen van de creatieve en ontwerpmogelijkheden die binnen de discipline worden geboden.

Daarnaast wil de mate studenten met verschillende achtergronden uitrusten met professionele kennis en vaardigheden op het gebied van computers om werk te vinden en een volledige bijdrage te leveren in verschillende omgevingen, met een bijzondere nadruk op creativiteit en ontwerp binnen multidisciplinaire teams.

Naast het leren van de fundamenten van het ontwikkelen van computergebaseerde en op software gebaseerde systemen, zullen studenten worden aangemoedigd om modern productontwerpdenken op te nemen in hun technische werk. Hierdoor kunnen studenten hun studie contextualiseren in een breder technisch en maatschappelijk perspectief, en zich ontwikkelen als 'hybride' individuen die goed zijn toegerust om de kloof tussen de technische en creatieve wereld te overbruggen.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door praktijkvoorbeelden en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen terwijl ze overstappen naar een afgestudeerde baan, voor bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door Year Tutors. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties.

De school heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstuk, dat het hele academische jaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies biedt.

employability

Gezien de groeiende toepassing van digitale technologie in vele sectoren en domeinen, is de behoefte aan tools en applicaties gebouwd met de relatief ongeschoolde menselijke gebruiker in hun centrum nog nooit zo belangrijk geweest.

Individuen die de vaardigheden van creativiteit en ontwerp huwen met het vermogen om betrouwbare en ondersteunbare software te bouwen, zullen steeds vaker gevraagd worden. Deze cursus is ontworpen om net zo'n interdisciplinaire vaardigheden te bereiken en afgestudeerden uit te rusten voor vele kansen op vele gebieden, zoals kunst, entertainment / games, mobiele applicatie-ontwikkeling, multimedia, product / webdesign en andere interactieve systemen, in alle sectoren.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zijn er ook hier postdoctorale studie-opties in computer- en informatiesystemen bij Cardiff Met, evenals onderzoeks- en PhD-programma's.

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Kandidaten die niet over een normale minimale startkwalificatie beschikken, worden geïnterviewd en individueel beoordeeld op basis van hun eerdere achtergrond van leren of werken.

Mate:

Vijf GCSE-passen inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste 2 A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate Advanced Diploma beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder