BSc (Hons) criminologie & criminele psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Houdt u er rekening mee dat de informatie op deze website heeft betrekking op het programma te beginnen in september 2016.

De BSc (Hons) Criminologie & Criminal Psychologie programma op Greenwich biedt een unieke combinatie van twee van de meest opwindende en relevante hedendaagse wetenschappelijke disciplines op te bieden tegen de Britse universiteiten. Het biedt een duidelijke inleiding tot en rigoureuze basis in zowel de criminologie en criminele psychologie (onderwerpen die sterk gegroeid de afgelopen tien jaar en worden nu erkend als specialistische gebieden van kennis in hun eigen recht), samen met de wet, sociaal beleid, strafrechtelijke rechtvaardigheid en sociale welzijn.

Houd er rekening mee dat dit programma niet voorziet British Psychological Society erkenning. Momenteel, afdeling Psychologie van de universiteit, Maatschappelijk Werk & Counselling biedt een conversie MSc Psychology mate dat Graduate Basis verleent voor Chartered lidmaatschap van de British Psychological Society succesvolle afgestudeerden van de universiteit BSc (Hons) Criminologie & Criminal Psychologie opleiding die worden aanvaard op aan, en die volledig succes, de MSc Psychology graad.

WILT U MEER WETEN? Voor meer informatie over de BSc (Hons) Criminologie & Criminal Psychologie programma - met inbegrip van inhoud, programma vergoedingen en studie mode - en studeren bij de School of Law aan de Universiteit van Greenwich, vul dan het formulier aan de rechterkant en de School van de wet in contact te komen met u via e-mail.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder