BSc (Hons) Digital Design (inzending jaar 3)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Alleen jaar 3

BSc Digital Design (Graphics) ontwikkelt gespecialiseerde vaardigheden voor het maken van afbeeldingen en grafische afbeeldingen voor digitale oplossingen zoals web- en mobiele toepassingen of bewegende afbeeldingen.

Dit programma bereidt je voor op creatieve rollen in de zich uitbreidende digitale industrie. Door studio-gebaseerde projecten te realiseren, realiseert u uw ontwerpambities met behulp van industriestandaard ontwerp- en prototypesoftware. Doorheen het programma verkrijgt u de nodige technologische vaardigheden en gebruikersgericht ontwerpdenken om digitale oplossingen te creëren voor een verscheidenheid aan media, waaronder websites, motion graphics en mobiele applicaties.

U maakt kennis met gebruikerspsychologie en leert technieken en vaardigheden toepassen in gebruikerservaring en gebruikersinterfaceontwerp om functionele en mooie digitale producten te maken. Je krijgt ook de kans om te begrijpen hoe design sociale impact kan hebben en hoe je je vaardigheden kunt toepassen om uitdagende problemen aan te pakken waarmee de hedendaagse samenleving te maken heeft.

Het programma biedt mogelijkheden om samen te werken met de industrie en het bedrijfsleven op echte en / of gesimuleerde ontwerpinstructies, zodat je de cultuur, het tempo en de eisen van de industrie ervaart en goed voorbereid bent op werk.

Je carriere

Onder de spannende en gevarieerde carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van deze cursus zijn grafisch ontwerper, Digital Designer, UX-ontwerper, UI-ontwerper, UX-onderzoeker, Social Media Designer en Motion Graphic Designer.

Wat ga je studeren

Jaar 3

Motion Graphics, Web Design Technologies, User Psychology, UI / UX Design, Onderzoeksvaardigheden en professionele problemen en geïntegreerd project 3.

Jaar 4

Honours-project, creatieve praktijk, ontwerp voor verandering, industriële praktijk en portfolio.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 3

HND

HND met Bs in gesorteerde eenheid op een van de volgende manieren: HND Graphic Design, HND Digital Media, HND Visual Communication, HND Graphic Design for Print en New Media, HND Visual Communication

Portefeuille

Van alle aanvragers wordt verwacht dat ze een digitale portfolio indienen om het creatieve potentieel, de motivatie en geschiktheid voor het programma te peilen. Portfolio's kunnen op de shortlist worden geplaatst om een ​​interviewfase uit een kleiner aantal toepassingen mogelijk te maken.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid voor International Exchange. Dit kan zijn voor een trimester of een jaar studie aan een andere instelling, vaak bij een van onze Europese partners, waar cursussen in het Engels worden aangeboden. Momenteel doen studenten die deze optie volgen, dit op jaar 3 en behalen ze credits voor hun graad.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder