BSc (Hons) / Diploma / HNC huisvestingsstudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Door overleg met het Chartered Institute of Housing (CIH), studenten en werkgevers, zijn de undergraduate housing courses van Cardiff Met ontworpen om de eisen van de sector te weerspiegelen en ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden zijn uitgerust met de juiste kennis en professionele vaardigheden die vereist zijn in de marktplaats. De beroepskwalificatie is volledig ingebed in de huisvestingsprogramma's.

Voltijdstudenten hebben de mogelijkheid om een praktijkplaatsingsmodule te volgen die, wanneer ze met goed gevolg is voltooid, als onderdeel van de opleiding, hen recht geeft op een volledig Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute of Housing (CMCIH)

De programma's voldoen aan de CIH Professional Qualification-specificatie van 2014 en bestaan uit vier thema's:

 • Context van huisvesting
 • De huisvestingsdienst leveren
 • Huisvesting als een bedrijf
 • Ethiek en professionele vaardigheden

De programma's worden op volledige en part-time basis aangeboden en stellen studenten ook in staat een interesse te volgen in het werken met kwetsbare volwassenen via gespecialiseerde ondersteunende modules voor huisvesting. Volledige begeleiding en advies zal worden gegeven aan studenten die dit wensen.

Aan het leren

De programma's leggen veel nadruk op de kwaliteit van het onderwijs en het belang van een studentgerichte leerervaring. Gedurende de periode van hun cursus worden studenten aangemoedigd om het zelfvertrouwen en de vaardigheden te ontwikkelen om steeds onafhankelijkere leerlingen te worden. De cursussen worden gegeven door een cursusteam, dat bestaat uit academici die allemaal afkomstig zijn uit de praktijkachtergronden en die ervoor zorgen dat het onderwijs relevant is voor de huidige en toekomstige praktijkbehoeften. Praktijkmedewerkers dragen als gastdocenten bij aan veel van de modules en zorgen ervoor dat het onderwijs de hedendaagse huisvestingspraktijk weerspiegelt. Alle studenten van de voltijdse undergraduate Housing Studies hebben de mogelijkheid om een praktijkplaatsingsmodule te volgen waarmee ze praktische ervaring kunnen opdoen en zich kwalificeren voor de beroepskwalificatie naast hun academische kwalificatie. Kansen worden ook geboden aan studenten om studiebezoeken bij te wonen en toegang te krijgen tot internationale mobiliteiten, evenals professionele conferenties en seminars.

Beoordeling

Beoordeling is interessant en gevarieerd. De praktijkplaatsingsmodule biedt een praktijkgerichte beoordeling en studenten hebben veel mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden toe te passen op casestudy's die zijn gebaseerd op huidige praktijkproblemen. Andere beoordelingen omvatten traditionele essays en onderzoeken, evenals rapporten, onderzoek, projecten en portfolio-ontwikkeling. Studenten nemen ook de ontwikkeling van professionele vaardigheden die hun inzetbaarheid verbetert en stelt hen in staat om hun bekwaamheid als huisvestingsprofessionals te bewijzen.

employability

Wonen blijft groeien als prioriteit op lokaal, regionaal en nationaal overheidsniveau. Dientengevolge breiden werkgevers in de woningbouw zich uit en diversifiëren ze naar partnerschapswerk en gemeenschapsherstel, wat een groot werkgelegenheidspotentieel heeft gecreëerd, zowel bij de dienstverlening als bij de strategische niveaus. Huisvestingsprofessionals zijn betrokken bij veel verschillende activiteiten en hebben veel werkterreinen, waaronder:

 • Housing Management
 • Huisvestingsstrategie
 • wedergeboorte
 • Ontwikkeling en Asset Management
 • Reparaties en onderhoud
 • Klantenservice
 • Financiën, HR en IT
 • Ondersteunde behuizing
 • Ontwikkeling van de gemeenschap
 • Huurders duurzaamheid en ondersteuning
Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder