BSc (Hons) Economie En Management

Regent's International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Economie En Management

Regent's International College

Economie en management

Toelatingseisen

Om te voldoen aan de toelatingseisen moeten de aanvragers:

  • Normaal gesproken 17 of meer jaar oud zijn door de 30 november in het jaar van registratie.
  • Heeft u een IB-diploma, bevredigend A-niveau en / of O-Level vakken, of het equivalent, goedgekeurd Advanced Placement of de University of International Foundation programma Londen (IFP).
  • Goede cijfers in andere High School Kwalificaties naast een goede score in de wiskunde.
  • Engels eis: (IELTS) Internationaal Engels Language Testing System wanneer een totale score van ten minste 6 wordt bereikt met een minimum van 5,5 in elke sub-test, of een gelijkwaardige Engels taalvaardigheid testresultaten.

Bacheloropleidingen

Door lid te worden Regent's International College (RIC) U kunt profiteren van kwalitatief hoogwaardig onderwijs en ondersteuning voor de internationale programma's Economie, Management, Financiën en Sociale Wetenschappen (EMFSS) van de universiteit van Londen, met academische leiding van de Londense School of Economics and Political Science (LSE), de wereldleider Sociaal wetenschappelijke instelling.

Wetenschappers van LSE de ontwikkeling van de leerplannen, de voorbereiding van de studie materialen, en zijn verantwoordelijk voor de beoordeling van studenten van EMFSS programma's.

Hoe werkt het?

  • U kunt online inschrijven voor de University of London (UK) bij Regent's International College en onderwijs ontvangen en bestuderen ondersteuning naar je University of Degree Londen bacheloropleiding.
  • U zult academische en onderwijs ondersteuning door middel van intense tutorials en onderwijzen van ongeveer 16 uur per week bij Regent's International College ontvangen. Full-time studenten wordt verwacht dat zij nog eens 30 uur per week individuele studie af te ronden.
  • Je werkt aan de Universiteit van Londen Internationale Programma's oude examens met de hulp en advies van Regent's International College docenten en docenten. U volgt onze gestructureerde academische cursussen om u de vereiste diepgaande kennis eiste op internationaal niveau te geven.
  • Je zult in staat zijn om alle campus studiefaciliteiten (bibliotheek, studieplekken, computers, enz.) En recreatieve voorzieningen (zwembad, voetbalveld, basketbalveld, badminton, een lounge, etc.) te gebruiken op Regent's International College.
  • U zult examens bij de British Council in Bangkok. Alle examens papers zijn geschreven en getekend door de wetenschappers van de London School of Economics (LSE), die academische richting voor deze EMFSS undergraduate programma's. Dit betekent dat studenten profiteren van de academische discipline en leading-edge onderzoek uitgevoerd door LSE. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat de Universiteit van Londen kwalificaties zijn op hetzelfde hoge academische standaarden, maar ze worden bereikt.

Na succesvolle afronding van je studie wordt u uitgenodigd om de diploma-uitreiking in Londen bij te wonen. Het getuigschrift je beloond zal worden bepaald dat je zijn geregistreerd bij de Universiteit van Londen en de onderzoeken werden uitgevoerd door LSE zonder de vermelding van het centrum van Bangkok.

Onderwijs

fees
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,292 GBP
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum: Juni 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2018
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan