BSc (Hons) Economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De kracht van ons BSc Economics diploma is een sterke nadruk op kritisch inzicht en toepassing. De Government Economic Service heeft publiekelijk kritiek geuit op de economische opleiding in het hoger onderwijs omdat deze onvoldoende de nadruk legde op begrip en toepassing. Dit is de reden dat zij jarenlang niet in staat zijn geweest om hun vacatures te vervullen. Daarom zijn we er trots op de eerste nieuwe universiteit te zijn die het nieuwe CORE-curriculum toepast.

Onze docenten in de economische wetenschappen werken samen met organisaties zoals de Government Economic Service om ervoor te zorgen dat ons curriculum uiterst relevant en relevant is.

Aan het leren

We doen er alles aan om u de nodige ondersteuning te bieden zodat u uw volledige potentieel kunt realiseren. Onze innovatieve lesmethoden omvatten experimenten en de nieuwste lesmaterialen. Modules worden meestal gedoceerd door een mix van lezingen en seminars / workshops en alle modules worden ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

employability

Economen zijn gewild in zowel de private als de publieke sector. Het kunnen bekwame managers, onderzoekers, analisten en strategen zijn. Onderzoek toont aan dat studenten economie hoger gemiddelde verdiensten hebben dan de meeste andere afgestudeerden, inclusief studenten die een algemene bedrijfsopleiding volgen. Cijfers gepubliceerd door de Complete University Guide in 2016, tonen een gemiddeld beginnend professioneel salaris van £ 28.000 voor afgestudeerden in de economie.

Stages:
Het aanbieden van stageplaatsen als een onderdeel van je academische leerprogramma is zo belangrijk dat we je de mogelijkheid bieden om een stage te doen als onderdeel van je tweedejaarsstudie. We hebben sterke banden met het bedrijfsleven en het stageprogramma is ontworpen om uw toekomstige kansen op inzetbaarheid te vergroten.

Vooruitgang op een postdoctorale studie binnen de Cardiff School of Management is ook een optie.

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of gelijkwaardig) ).

Mate:

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM
  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder