BSc (Hons) Environmental Health

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Een diploma in Environmental Health aan Cardiff Metropolitan University biedt de mogelijkheid om te studeren voor vijf potentiële carrièrekansen binnen een discipline gebied.

Milieugezondheid omvat gezondheid op het werk, veiligheid en welzijn, milieubescherming, huisvesting, voedselveiligheid en volksgezondheid. Als u een hoog aangeschreven professional wilt zijn in een carrière die u in staat stelt om een belangrijke rol te spelen in de samenleving, dan is Environmental Health bij Cardiff Metropolitan University het programma voor u.

Aan het leren

Er wordt een verscheidenheid aan leer- en lesmethoden gebruikt, zoals lezingen, seminars, bezoeken, praktische sessies, probleemgestuurd leren, casestudy's en rollenspellen. Alle lessen worden ondersteund door de virtuele leeromgeving van Moodle, die studenten helpt om toegang te krijgen tot informatie wanneer dat nodig is. Notities, lees- en discussieborden worden gebruikt om het leren van studenten te ondersteunen.

Via de opleiding varieert de contacttijd. Gemiddeld is de directe face-to-face contacttijd in aangeleerde sessies ongeveer 18 uur per week. Dit moet worden ondersteund door een vergelijkbaar aantal uren zelfstudietijd.

Een persoonlijk tutorschema ondersteunt studenten met academische en pastorale ondersteuning vanaf het eerste jaar en moedigt studenten aan om hun academische en carrièredoelen vast te stellen en te bereiken gedurende alle jaren van het programma.

Het onderwijzend personeel is allemaal actief betrokken bij de Academie voor Hoger Onderwijs met een aantal personeelsleden die prijzen en erkenning ontvangen voor hun innovatieve onderwijspraktijk.

employability

Het behalen van een Environmental Health-graad is een Pathway naar een groot aantal loopbanen.

Binnen de private sector bieden de vijf disciplines van de opleiding een breed scala aan kansen op werk. Deze omvatten consultancy, auditing en regulatory compliance-rollen binnen middelgrote tot grote bedrijven, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

Binnen de lokale overheid wordt het beroep van milieu-gezondheidsdeskundige zeer gewaardeerd en zijn milieu-gezondheidswerkers werkzaam bij alle lokale autoriteiten in heel Groot-Brittannië. De strijdkrachten en volksgezondheidsinstanties bieden ook sterke carrièremogelijkheden voor milieu-gezondheidswerkers.

Onze afgestudeerden werken op alle volgende gebieden:

 • Lokale gezondheidsafdelingen van lokale autoriteiten
 • Centrale overheid en haar agentschappen (bijv. Food Standards Agency, Public Health Wales / Engeland, Environment Agency, Health and Safety Executive)
 • Militaire dienst (leger, marine en RAF)
 • Holiday
 • Grote retailers zoals Tesco en Sainsbury's
 • Particulier advies
 • Woningcorporaties
 • Academia
 • overzee
 • Internationale gezondheidsontwikkeling.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh First Language), Wiskunde * en wetenschap in de klas C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) plus 104 punten van ten minste twee A-niveaus (of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

 • 104 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als een derde onderwerp
 • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM
 • 104 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
 • 104 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
 • 102 punten uit het diploma Toegang tot hoger onderwijs
 • Of 'Foundation leidend tot BSc Health Sciences'

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder