BSc (Hons) Ergotherapie

University of Bradford, Faculty of Health Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Ergotherapie

University of Bradford, Faculty of Health Studies

BSc (Hons) Ergotherapie

De Ergotherapie cursus bij Bradford is onderdeel van een groter lokaal Ergotherapie onderwijsvoorzieningen in West Yorkshire. De samenwerking tussen de 3 lokale universiteiten om de levering van ergotherapie onderwijs te vestigen werd ontwikkeld in antwoord op de groeiende behoefte aan gekwalificeerde ergotherapeuten in de lokale omgeving. Deze samenwerking resulteerde in de ergotherapie programma's op Bradford, Leeds Metropolitan en Huddersfield universiteiten. De drie universiteiten hebben veel waarden gemeen, maar verschillende sterke punten, zoals het vormen van onderwijs en educatieve filosofieën in het leren, onderwijzen en beoordelen; Deze zal de ontwikkeling van pas afgestudeerde ergotherapeuten die subtiel verschillende sterktes te vergemakkelijken.

Onze drie-jaar cursussen hebben als doel om afgestudeerde ergotherapeuten die kan oefenen met een op onderzoek gebaseerde, evaluatieve en probleemoplossende benadering van de behoeften van de veranderende sociale en gezondheidszorg systemen voldoen aan de productie. De school is goed gevestigde banden met onze klinische collega's en gebruikers van diensten die bijdragen aan de cursus levering, evaluatie en ontwikkeling. U krijgt toegang tot uitgebreide en moderne leren faciliteiten, zowel binnen de School of Health Studies en in de universiteit als geheel. De school heeft een goed gevulde gespecialiseerde bibliotheek, een nieuw geïnstalleerde computer laboratorium, bewegingsanalyse apparatuur en specifiek beroep faciliteiten en klinische leermiddelen.

Cursus Informatie

Het programma bevat de filosofie van de mens als beroepsziekte wezens en zal ervoor zorgen dat de studenten stroken met de waarden van de bezetting in het leven van mensen.

In jaar 1, de studenten inzicht te krijgen in hoe de bezetting effecten op de gezondheid en ervaringen over de levensduur. Specifieke modules te ontwikkelen studenten 'kennis en begrip van Occupational Therap y, met inbegrip van waarden, overtuigingen en identificeren van het beroep.

Gedurende 2 jaar is er de nadruk op de verbetering van het handelen van individuen, zoals studenten beign meer specifieke Ergotherapie vaardigheden te leren voor de praktijk, dus begin tot praktische vaardigheden toe te passen om de theorie geleerd in jaar 1.

Dit wordt verder uitgewerkt in 3 jaar wanneer de studenten steeds meer zal richten op de kritische evaluatie en analyse van Ergotherapie praktijk, in lijn met de School of Health Studies mission statement op onderzoek en ontwikkeling. In jaar 2 en 3 zijn er steeds meer mogelijkheden voor stages; 3 jaar het aanbieden van een 10 week stage.

Het programma zelf wordt geleverd in modulair formaat en omvat de plaatsing kansen in elk jaar voor studenten om de theorie in praktijk te brengen. De academische en plaatsing modules worden beoordeeld, en merken uit al deze leergebieden bijdragen aan uw judicium, waardoor het programma op Bradford erkent de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​bevoegde gekwalificeerde Ergotherapeut zijn.

Inzetbaarheid

87,5% * van onze studenten die in 2010 afstudeerde werkgelegenheid met succes opgedaan binnen zes maanden na het afstuderen. **

* 7 reacties van de 8 onderzochte.

** Deze statistieken zijn afkomstig van jaarlijks gepubliceerd gegevens op basis van de Britse gedomicilieerd afgestudeerden die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid en verdere studie en waarvan de bestemming bekend zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- voor niet-EU-studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bradford, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates