BSc (Hons) finance & investment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Finance (Hons)

De aanhoudende probleem schulden in de eurozone biedt een uitdagende en spannende kans voor u om de financiering, een onderwerp dat is de focus van uitgebreide huidige debat bestuderen. Verhoogd bewustzijn van de tekortkomingen in het financiële systeem hebben aandacht voor een nieuwe generatie van de risico's bewust zijn gevestigd op de eis, goed opgeleide managers met een goed begrip van de financiële instrumenten en markten om effectieve operaties die het hele front, middle en back office omgeving.

Dit programma biedt u een kans om te profiteren van deze mogelijkheden, waardoor u met een strenge maar toch praktische programma van de studie ontworpen om u voor te bereiden op een effectieve prestaties op het werk binnen een financiële instelling.

De Chartered Financial Analyst kwalificatie wordt wereldwijd erkend en gerespecteerd. Hoewel uitzonderingen zijn niet mogelijk, is dit programma ontworpen om ten minste 70% van het niveau 1 diploma te dekken, waardoor u uitrusten met de kennis om te vergemakkelijken het passeren van dit examen bij het afstuderen.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om u voor te bereiden op een carrière in de financiële sector
  • Om je theoretische en praktische kennis van financiën te ontwikkelen in de context van de mondiale economie
  • Om u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn voor een complexe en veranderende zakelijke omgeving.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten beschikken over:

300 UCAS punten

FROM; minstens twee A-niveaus of BTEC equivalent.

PLUS tenminste GCSE wiskunde klasse B en GCSE Engels klasse C.

  • Let Key Skills: Toepassing van Aantal en communicatie niet in de plaats van GCSE wiskunde en Engels worden geaccepteerd.
  • Aanvragers met beroepskwalificaties en / of vier of meer jaar full-time werkervaring worden beschouwd als op individuele basis.
  • Aanvragers die geen Engels als hun eerste taal vereist IELTS 6.0 (met een minimum van 5,5 in elke skill) of een vergelijkbare rating in een andere Secure Engels Language Test.

Aanslag

Door middel van onderzoeken en in-gangen opdrachten, waaronder een proefschrift gericht op zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten van een praktische investering probleem.

De erkenning van beroepskwalificaties

Het uitrusten u met de kennis om te helpen bij het passeren van niveau 1 van het Chartered Financial Analyst kwalificatie.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen werk voort te zetten in de boekhouding en financiële afdelingen, de financiële sector, non-profit organisaties en in het openbaar de praktijk met bedrijven van gecertificeerd of registeraccountants.

Plaats

Greenwich Campus

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder