BSc (Hons) Food Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Professioneel geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology, de Food Science and Technology graad op Cardiff Met beoogt om u een breed begrip van de moderne voedingsmiddelenindustrie te bieden.

De cursus combineert theoretische studies en praktisch werk, die kunnen worden toegepast in de moderne industriële voedselomgeving. De modulaire structuur van de cursus is ontworpen om u in staat te stellen uw eigen carrièrepad te ontwikkelen volgens de geselecteerde modules.

De graad blijft goed presteren bij werving voor de voedingsindustrie na het afstuderen.

Aan het leren

Food Science

De gestructureerde toepassing van verschillende lesmethoden in het hele programma is bedoeld om leeromgevingen te bieden die het meest effectief zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de cursus. In eerste instantie zal de nadruk worden gelegd op het gebruik van lezingen in combinatie met seminars die groepsdiscussies en workshops omvatten. Deze methoden zullen worden ondersteund door begeleide individuele studie- en veldbezoeken.

Naarmate je meer diploma haalt, wordt een verscheidenheid aan onderwijs- en leerstrategieën toegepast en wordt er meer praktische arbeid in laboratoria en de interne proeffabriek voor voedselverwerking geïntroduceerd.

Persoonlijke tutoren zijn genomineerd aan het begin van het programma en worden gedurende de hele studie onderhouden. Het academische team heeft een schat aan ervaring en velen zijn experts in hun vakgebied met onderzoeks- en adviesachtergronden.

employability

Een carrière in de voedingsindustrie plaatst je midden in de grootste en belangrijkste economische activiteit ter wereld.

De gezondheid en het welzijn van mensen overal is afhankelijk van goede landbouwopbrengsten en van de betrouwbare opslag, succesvolle verwerking en veilige behandeling van alle soorten voedsel. Al deze activiteiten en vele andere creëren een vraag naar goed gekwalificeerde en ervaren specialisten die een rol kunnen spelen in het complexe en steeds geavanceerdere voedselaanbodsysteem.

De voedings- en drankenindustrie is de grootste verwerkende sector in het VK. Het heeft ongeveer 470.000 mensen in dienst, goed voor 13% van de productiemedewerkers in het Verenigd Koninkrijk en heeft een omzet van £ 75 miljard die 15% van de totale verwerkende industrie voor zijn rekening neemt. Wij zijn de op drie na grootste productie-industrie voor voedingsmiddelen en dranken ter wereld. Daarnaast zijn naar schatting 1,2 miljoen werknemers in nevenactiviteiten afhankelijk van een succesvolle voedings- en drankenindustrie voor hun werk.

Onafhankelijke voedseldeskundigen hebben verklaard dat de welvaart op de lange termijn van onze voedselindustrie afhangt van een voortdurend aanbod van geschoolde voedingswetenschappers en technologen. De voedingsindustrie heeft tegenwoordig dringend behoefte aan deze technisch opgeleide medewerkers en deze cursus biedt afgestudeerden om die leemte op te vullen. Met een werkgelegenheidspercentage van bijna honderd procent kunnen afgestudeerden op veel gebieden werk vinden, waaronder onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, hygiëne, verpakking, voedselmicrobiologie en voedselanalyse.

Toelatingseisen

Kandidaten die deze cursus zonder de stichting willen volgen, moeten vijf GCSE's hebben, inclusief de Engelse taal (of Welsh First Language), Mathematics * en Science in de rang C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste 2 A-niveaus met cijfers CC, een voor een bèta- / voedingsmiddeltechnologie; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM binnen Science / Food Technology
  • 112 punten van ten minste 2 Schotse Advanced Highers om de cijfers DD op te nemen, een om deel te nemen aan een Science / Food Technology-onderwerp
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers, een voor een aan Science / Food Technology verwant onderwerp. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs binnen een relevant onderwerp
  • Of 'Foundation leidend tot BSc Health Sciences'

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder