BSc (Hons) Gezondheid en sociale zorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Uw carrière in onze zorg

Gezondheidszorg en sociale zorg hebben betrekking op diensten die verkrijgbaar zijn bij gezondheidswerkers en zorgverleners die gezondheidszorgondersteuning bieden aan een reeks individuen met problemen waarmee kwetsbare personen en groepen te maken hebben, zoals kinderen, ouderen, mensen met psychische aandoeningen en handicaps.

Waarom een diploma Gezondheid en Sociale Zorg?

De BSc (Hons) in Gezondheid en Sociale Zorg, geleverd in samenwerking met de Universiteit van Bolton, wordt geleverd in uitstekende onderwijsfaciliteiten die een stimulerende leeromgeving bieden die zowel boeiend als memorabel zal zijn.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om de waarden, vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de wereldwijde gezondheids- en sociale zorgomgeving.

Ons zeer ervaren en toegewijde team zal u leiden in een verkenning van de principes van zorg, professionele waarden, attitudes en gedrag, ethische zorgpraktijken, het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid en emotioneel welzijn en het beschermen en bevorderen van diversiteit en inclusie.

Onze focus ligt op het helpen van u om een deskundige, medelevende en persoonsgerichte zorgprofessional te worden.

Maak een verschil in het dagelijkse leven van kwetsbare mensen door de BSc (Hons) in de gezondheidszorg en sociale zorg te bestuderen.

Waarom Regent College London ?

  • Zeer goed geïnformeerde docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat u toegang hebt tot de hulp en het advies dat u nodig hebt om te slagen wanneer u het nodig hebt
  • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, kunt deelnemen aan het debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding
  • Flexibele studie-opties, inclusief dag-, avond- en weekendschema's, zodat u uw studie kunt aanpassen aan uw persoonlijke en / of professionele verplichtingen
  • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke onderwijsteam
  • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, wifi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West-End van Londen

Progressiemogelijkheden

Een graad in gezondheid en sociale zorg kijkt naar gezondheid in zijn brede context en onderzoekt hedendaagse gezondheidsproblemen. Er is een groeiende vraag naar gezondheids- en maatschappelijk werkers die niet door grenzen worden beperkt en flexibel kunnen werken om tegemoet te komen aan de steeds complexere gezondheids- en sociale zorgbehoeften van individuen, gezinnen en gemeenschappen.

Deze graad stelt u ook in staat om een reeks belangrijke overdraagbare inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen, waaronder schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, IT-vaardigheden en de mogelijkheid om onafhankelijk en in teamverband te werken, onderzoeks- en data-analyse vaardigheden, en de mogelijkheid om ondersteuning en de begeleiding.

Wat kan ik met deze kwalificatie doen?

Deze graad geeft je een goede basis, waardoor je in een breed scala van wettelijke, vrijwillige en onafhankelijke omgevingen kunt werken, inclusief teams van lokale autoriteiten,

gezondheidsbevorderende projecten, vluchtelingen- en asieldienstziekenhuizen, beschutte accommodaties, hospices en dagcentra en woonzorgeenheden.

Afgestudeerden met een gezondheids- en sociale zorgachtergrond bevinden zich bovendien in een goede positie om in aanmerking te komen voor een loopbaan in gezondheidseducatie en gezondheidsbevordering, welzijn, gezondheidsonderzoek, geestelijke gezondheidszorg en inbedrijfstelling en zorgmanagement.

Afgestudeerden kunnen een rol spelen als servicemanagers en coördinatoren, in belangenbehartiging, onderwijs en opleiding, of als technici en ondersteunende werknemers die kinderen en gezinnen, oudere en gehandicapte mensen, drugs- en alcoholverslaafden en mensen met psychische problemen helpen.

Toelatingseisen

  • UCAS-punten: 96
  • Niveau 3: Alle onderwerpen zijn acceptabel
  • GCSE's: vijf in klasse C of hoger / klasse 4 tot 9
  • IELTS: 6.0 met niet minder dan 5.5 in elke band (niet-native speakers)

Als je geen GCSE's / A-niveaus hebt gestudeerd en niet-traditionele toegangskwalificaties of relevante werkervaring hebt, zullen we je aanvraag graag in overweging nemen. U moet een interview bijwonen als onderdeel van het toelatingsproces.

Als u niet aan de toelatingseisen voor deze cursus voldoet, kunt u overwegen om onze BSc (Hons) Gezondheids- en sociale zorg met het jaar van oprichting aan te vragen (UCAS-code: L561).

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder