BSc (Hons) het internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Locatie: Canterbury

Dit programma biedt een grondige in het bedrijfsleven, en de specialistische kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven.

De moderne zakelijke omgeving is steeds meer internationaal. Bijgevolg is dit programma richt zich op de kern onderwerpen die sleutel voor het succes van alle bedrijven 'zijn, in combinatie met de studie van de hedendaagse kwesties binnen het internationale bedrijfsleven. U heeft de mogelijkheid van het bestuderen van een moderne Europese taal, en de mogelijkheid om een ​​jaar in Europa of Azië te brengen op een van onze partner universiteiten.

Het programma beschikt u over de belangrijkste vaardigheden en kennis die essentieel voor het beheer van een bedrijf, zowel in eigen land als in een internationale context. Het zal sterk beroep op studenten die overwegen een toekomstige carrière in het internationale management.

Degree Opties

Het International Business programma is een 3 of 4 jaar graad met een optionele 3 jaar doorgebracht bij een partner universiteit in Europa of Azië, of in een professionele stage, om uw ervaring en inzetbaarheid te vergroten.

Het jaar in het buitenland vindt plaats tussen 2 en 3 jaar. Het zal u uit te rusten met een geïntegreerde kennis van de economische, sociale en culturele omgeving verworven door middel van taal en zakelijke studie. U moet modules in een Europese taal kiezen om toegang te krijgen tot het Jaar in Europa of Azië, die u een goed begrip van de taal en de culturen van andere regio's zal geven.

Single Honours:

  • BSc (Hons) International Business (N126)
  • BSc (Hons) International Business met een in het buitenland (N127)
  • BSc (Hons) International Business met een jaar in de industrie (N128)

De ontwikkeling van uw Inzetbaarheid

We zijn gerangschikt 20 in het Verenigd Koninkrijk voor afstuderen werkgelegenheidsvooruitzichten studenten volgens The Times Good University Guide 2016.

De BSc (Hons) International Business graden geeft je het academische basis die u nodig heeft voor een carrière in het internationale bedrijfsleven en management. Een Kent graad biedt studenten uitstekende carrièreperspectieven en afgestudeerden consequent hebben een uitstekende reputatie bij werkgevers. Onze International Business afgestudeerden vinden werk in de publieke en private management en consultancy, zowel in het buitenland en in het Verenigd Koninkrijk sector. Afgestudeerden van Kent zijn gegaan tot het nemen van posities op een breed scala van bedrijven en sectoren, waaronder Deloitte, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Lloyds, Sainsbury PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! UK, Thames Valley Police, Heineken, een breed scala van media-agentschappen en management consultancy bedrijven. Andere afgestudeerden hebben ook gegaan om hun eigen succesvolle business ventures starten of start-ups.

Kent Business School biedt een schat aan mogelijkheden voor u om veel meer dan uw waardevolle zakelijke graad krijgen. We hebben sterke banden met vele wereldwijde organisaties, en bieden de kans voor u om te netwerken met hen en het verwerven van nuttige verbindingen, zodat u uw student ervaring te verbeteren en het verhogen van uw inzetbaarheid. We houden evenementen of activiteiten met dergelijke organisaties en verenigingen die ook uw leerervaring zullen profiteren en verbeteren van uw toekomstige loopbaan. Wij bieden de ideale faciliteiten in een internationale leeromgeving voor u om associaties met vrienden en collega's, terwijl op school en na het afstuderen te smeden, als onderdeel van de Kent Business School alumni, die met je lang nadat je bent afgestudeerd en bijstand verlenen bij zal blijven uw toekomstige carrière.

Organisaties die plaatsingen voor uw jaar in de industrie of jaar in het buitenland te zien deze regeling als een effectieve manier om potentiële nieuwe medewerkers te vinden, zodat beide systemen geven u een duidelijk voordeel als het gaat om de arbeidsmarkt en een echt verbeteren van uw loopbaanperspectieven.

Op Kent Business School vindt u veel van de belangrijkste overdraagbare vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar te krijgen. U wordt geleerd om kritisch te analyseren, creatief denken, uw mening te uiten overtuigend, het beheren van uw tijd effectief en goed zelfstandig werken en in groepen.

Studenten die in het buitenland studeren voor een jaar moet een minimale gemiddelde van 60% voor fase 1 en fase 2, met een goede opkomst en academische reputatie. Studenten moeten de Overseas Travel Health vragenlijst in te vullen, en wonen een pre-departure briefing door de Go Abroad team. Zie de beschikbare opties van het programma. Studeren in het buitenland plaatsen zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within t ... Lees meer

Kent Business School (KBS) is a leading Business School, ranked in the top 30 in the UK and is accredited by The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) which places KBS within the top institutions globally for business degrees, with only 5% of the world’s Business Schools attaining this accreditation. Engaging teaching, world-class research, professional partnerships and an international community create an exciting atmosphere in which to learn, where innovation is encouraged and challenges welcomed. Lees Minder