BSc (Hons) hoeveelheid landmeten

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) hoeveelheid landmeten

University of Greenwich

Deze graad geeft je de ideale basis te geven voor een carrière in de bouw. Als een landmeter, vindt u een scala aan diensten, met inbegrip van de kosten en contract advies, kosten forecasting, meting en beheersing van de kosten te voorzien. U zal ook verantwoordelijk zijn voor het financieel beheer van bouwprojecten van begin tot einde zijn. Dit geeft je een uitstekende basis om progressie te geven aan het management posities in de industrie.

Hoeveelheid landmeetkunde vereist technische, economische, juridische en leidinggevende vaardigheden. Het programma weerspiegelt deze diversiteit. In jaar 1 en 2, werkt u nauw samen aan projecten met medestudenten uit het opbouwen van landmeten, ontwerp en de bouw het beheer, en estate management programma's.

De universiteit investeert £ 76.000.000 in een nieuw gebouw op de campus bibliotheek, tv-studio's en academische faciliteiten voor disciplines zoals architectuur, ontwerp en de bouw te huisvesten. Stockwell Street is een korte wandeling van de Greenwich Campus en dit programma zal er vanaf 2014 worden geleverd.

De doelstellingen van het programma zijn: - Om uw kennis van management, recht en economie te ontwikkelen in de bouw en vastgoed industrie - Om u uit te rusten met de vaardigheden, technieken en vaardigheden die nodig zijn om een ​​landmeter te zijn - Om uw vermogen om de bouw op te lossen ontwikkelen .

Opkomst

  • 3 jaar full-time - 4 jaar sandwich - 5 jaar in deeltijd

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: 260 UCAS punten PLUS minstens drie GCSE's in de rang C of hoger (waaronder Engels en wiskunde) of een gelijkwaardig diploma.

Aanslag

Studenten worden beoordeeld door middel van onderzoeken en cursussen.

De erkenning van beroepskwalificaties

Dit programma is een route naar het lidmaatschap van het Chartered Institute of Building (CIOB). Om MRICS toestand te bereiken moet een erkende MSc voeren na het voltooien van de bovengenoemde programma.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen kansen na te streven in de particuliere praktijk, met aannemers, ontwikkelaars, woningcorporaties en de lokale en centrale overheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates