BSc (Hons) human resource management (uk top-up graad)

SLIIT COMPUTING

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) human resource management (uk top-up graad)

SLIIT COMPUTING

Overzicht Universiteit van Bedfordshire De Universiteit van Bedfordshire is een moderne, innovatieve universiteit met een erfgoed van de hoogste kwaliteit van het onderwijs terug te gaan meer dan 100 years.This programma wordt uitgereikt door de Universiteit van Bedfordshire - UK in samenwerking met SLIIT Computing.

De Universiteit van Bedfordshire Business School heeft een bijzondere, opvallende manier om echte zakelijke praktijk, wetenschappelijk onderzoek en innovatieve benaderingen te leren samen te brengen. In het hart van uw leerervaring is hier een rigoureuze aanpak om te oefenen. Dat betekent dat je zult ervaren hoe academisch leren informeert en verbetert de zakelijke prestaties van een manager, en hoe praktijkervaring informeert en ontwikkelt een goed begrip van de theorie.

Instituut SLIIT Computing (Private) Ltd, een dochteronderneming van SLIIT werd opgericht om onderwijs kansen te geven voor een bredere waaier van studenten die willen vooruitgang in hun hoger onderwijs met een industrieel gerichte leerervaring. SLIIT Computing biedt BSc in Information Technology opleiding in samenwerking met SLIIT die de weg voor studenten om hun kennis up-to-date in deze snel bewegende gebied van Information Technology houden effent. Een mix van theorie en praktijk geeft de rand voor degenen die willen in de beroepsbevolking met geluid academische achtergrond in te voeren en geeft een concurrentievoordeel tussen de anderen.

Toelatingseis

 • Edexcel Higher National Diploma in Business Management
 • SLIIT Diploma in Business Administration

Duur Een jaar Top - Up. Programma levering is afhankelijk van de voorkeur van de meerderheid van de studenten dus het zou kunnen zijn weekdagen of in het weekend.

Programma Structuur De eenheden voor dit programma de nadruk op hoe het bedrijfsleven theorie geldt in de moderne en hedendaagse werkplek. Het programma van de eenheden is bedoeld om u de beste mogelijkheden bieden voor progressie, zowel academisch als professioneel.

 • Mensen Resourcing en Ontwikkeling
 • Arbeidsverhoudingen, Reward en Recht
 • De strategische context van HRM
 • Strategische en Creativiteit
 • Ontwikkelen Professional HRM & HRD
 • Proefschrift in HRM
 • Praktijk Weken: The Future U

Verdere studies: Studenten die met succes te voltooien de BA (Hons) Human Resource Managemen kon overgaan tot de één jaar postdoctorale programma MSc in Project Management door Keele University - UK, uitgevoerd door SLIIT Computing of je kan besluiten dat u uw studie voort te zetten in HRM door vordert tot de MSc Human Resource Management of andere zakelijke verwante graden.

Studenten Cursus Fee Sri Lankaanse

 • SLIIT Computing Fee: LKR 115 000.00 per semester
 • University Royalty Fee: GBP 650 (2015/2016 intake)

** Betaling termijnen zal worden verklaard door de afdeling Academische Zaken. International Students

 • SLIIT Computing Fee: US $ 1.750,00 per semester
 • University Royalty Fee: GBP 650 (2015/2016 intake)

Waar naast - Vacatures U zal worden uitgerust voor het starten van een carrière als HR-professional met alle kennis en ervaring om de grond lopen in een HR-practitioner rol binnen een groot aantal organisatorische context raken. Ook zou je vaardigheden die je in staat stellen om uit te blinken in een reeks van meer generalistische people management rollen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
500,000 LKR
LKR 500 000,00 en hoger
Locations
Sri Lanka - Colombo, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates