BSc (Hons) Human Resource Management

University of Lincoln – Lincoln International Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Human Resource Management

University of Lincoln – Lincoln International Business School

De BSc (Hons) Human Resource Management programma is een werk op basis van afstandsonderwijs programma waarmee u uw bestaande HR-management ervaring van toepassing op de leeromgeving, zodat u met een erkende HR kwalificatie om je carrièrekansen te vergroten binnen het Human Resource Management beroep.

Open voor alle gekwalificeerde kandidaten, het programma bestaat uit de volgende belangrijke modules: Studievaardigheden voor afstandsonderwijs, Integratie Professionele Human Resource Experience, Managing Change in een Human Environment Resource, Developing Human Resource Professional Practice, Human Resource Management binnen de Organisatorische Context, afgesloten met een proefschrift.

BSc (Hons) Human Resource Management programma Lincoln's is een 'top-up' opleiding. U kunt een accreditatie ontvangen in de richting van de eerste twee jaar van het programma door middel van uw bestaande academische kwalificaties en / of relevante werkervaring. Het afstandsonderwijs programma kan van 18 maanden tot 2 jaar in beslag nemen, afhankelijk van uw individuele omstandigheden en verplichtingen werken.

Wat u zult studeren

Je laatste jaar studie zal onder meer zes modules ontwikkeld voor het ontwikkelen en verbeteren van uw waardering en begrip van een aantal van de belangrijkste HRM-concepten vanuit een academisch evenals een professioneel perspectief. Individuele module inhoud wordt hieronder beschreven.

Studievaardigheden voor Afstand Leerlingen

Op universitair niveau, het leren gaat verder dan alleen het onthouden van feiten de grenzen van wetenschappelijke argument, waar persoonlijke meningen en bewijzen worden ondersteund met academische referenties en citaties.

Deze module stelt u in staat te verwerven en het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden waaronder overdraagbare, persoonlijke, interpersoonlijke, academische en vakspecifieke, die u zal toestaan ​​om te slagen in je studie. Je verwerft de essentiële kennis, gereedschappen en het vermogen nodig zijn om uw Degree met succes te voltooien, terwijl ook het maken van het grootste deel van de vrijheden en disciplines die betrokken zijn bij HE en formele academische studie.

Vakspecifieke vaardigheden worden geïdentificeerd door middel van verwijzing naar de kaders sector, die worden toegepast op de algemene vaardigheid uitkomsten voor laatste jaar Hbo-niveau. U krijgt de gelegenheid om reflectieve praktijk te gebruiken als een ontwikkelingsstoornis hulpmiddel worden gegeven. Je zal ook worden verwacht dat zij een begrip en waardering van de ontberingen en de verwachtingen van academisch schrijven en kritische analyse passend laatste jaar undergraduate studie tonen.

Integratie van Professional Business Experience

Reflectie als lerende techniek voor het verbeteren van educatieve ontwikkeling is een belangrijk instrument in de professionele ontwikkeling van de student. Reflectieve praktijk houdt in het leren en zich ontwikkelende wetenschappelijke begrip door middel van het onderzoeken van de gevolgen van de real-life ervaringen. Een succesvolle Human Resource manager moeten hun professionele praktijk te openen aan de controle van anderen, om een ​​meer effectieve manager als gevolg. Op organisatorisch niveau, reflectie is de basis voor het handhaven van de juiste afstemming van een organisatie en vormt de basis voor strategische planning en organisatorische veranderingen.

Deze module zal u voorzien van een fundamenteel kader waarbinnen na te denken over je ervaringen in een HR context tijdens eerdere formele management training en in je verleden / heden werkomgevingen. U wordt aangemoedigd om je eigen vaardigheden te ontwikkelen om reflectie in de praktijk arena te oefenen door de beoordeling van uw eigen filosofieën tegen wetenschappelijke theorieën en modellen, uitdagende, perfectioneren en het verhogen van uw eigen management vaardigheden. Je zult dit mogelijk te maken door het creëren van een persoonlijk leren log, individuele lezen en studie, en face-to-face of online dialoog met je begeleider.

Het beheren van veranderingen in een Human Resource Environment

Deze module stelt u in staat om uw werkplek vaardigheden in het beheer van de verandering te ontwikkelen door middel van een onderzoek naar uw eigen of relevante organisatie in relatie tot het management te veranderen van een aantal theoretische perspectieven.

Je zal beginnen door te kijken naar het bedrijfsleven en de marktpositie van uw organisatie, de structuur en hoe het werkt, om een ​​goed begrip van de context waarin verandering gebeurt ontwikkelen. Je zal dan nagaan hoe organisatiestructuur en -cultuur in staat kan stellen of remmen het proces voor kritisch te onderzoeken en evalueren van change management theoretische modellen en het verkennen van de gevolgen van de verandering op mensen en de vaardigheden die nodig zijn door effectieve verandering agenten en organisaties. Tenslotte zal je leren te gebruiken om een ​​studie van change management te informeren over uw organisatie met bijzondere aandacht voor de bijdrage van de HR-functie om effectief change management, en je zal aanbevelingen verandering strategieën voor de toekomst te maken.

Het ontwikkelen van Human Resource Professional Practice

Deze module zal een onderscheidende kans voor u om te ontwikkelen en aan te tonen een goed begrip van de kennis, vaardigheden en gedrag vereist door de Human Resource (HR) professionals, zowel in een generalist of specialist rol, en zoals beschreven in het CIPD HR Beroep Map ( HRPM).

Naast het ontwikkelen van kritische intellectuele capaciteiten, de module is ontworpen om te richten op de belangrijkste gebieden van human resource praktijk en de procedure waarin de demonstratie van de belangrijkste vaardigheden is van vitaal belang. een behandelaar die is deskundig en bekwaam, vooruit denken, en voegt waarde toe door middel van voortdurende uitdaging en zelf opgelegde verbetering doelen, en die probeert om bewust om deze reflexieve vaardigheden te ontwikkelen - Het zal de CIPD begrip 'Thinking Performer' te ondersteunen.

Door het toepassen van uw verworven leren uit onderzoek en verkenning van academische en professionele teksten om uw professionele kennis en ervaring, zal de module die u in staat te stellen de door de HR-professional competenties te verkennen, terwijl ook rekening houdend met de rol van HR in het aantonen van en het bevorderen van ethisch gedrag in een organisatorische context.

Human Resource Management binnen de Organisatorische Context

Human Resource (HR) professionals nodig hebben om de belangrijkste ontwikkelingen in de business en externe context waarbinnen HR opereert begrijpen. Deze module zal u toelaten om te identificeren en bekijk de business en externe contextuele factoren die van invloed organisaties en de impact van deze factoren op de HR-functie in uw organisatie te beoordelen. De module onderzoekt ook de rol van HR in de strategie formulering en uitvoering en ervoor te zorgen dat de juiste mechanismen zijn om bevordering en ondersteuning van het concept van de 'high performance werkmethoden'. De module is ontworpen om u aan te moedigen om een ​​kritisch perspectief van deze contexten te nemen en werkbare organisatorische en HR-oplossingen aan te pakken bieden.

Proefschrift

Deze module biedt studenten de mogelijkheid om hun vermogen om zelfstandig te werken aan een groot project en om gebruik te maken en voort te bouwen op vaardigheden en inhoudelijke expertise ontwikkeld in andere modules van hun opleiding aan te tonen. Je werkt samen met je begeleider aan onderzoek, ontwikkelen en presenteren hun studie voor de evaluatie na het overeengekomen formats door de Lincoln Business School en de universiteit voorgeschreven. Je werkt nauw samen met je tutor om uw gekozen onderwerp te ontwikkelen en te onderzoeken en presenteren je studie voor de beoordeling, naar aanleiding van de Universiteit van de voorgeschreven formaten.

Uitkomsten natuurlijk

De BSc (Hons) Human Resource Management kwalificatie wordt gezien als de basis voor verdere loopbaanontwikkeling. Steeds meer werkgevers op zoek naar afgestudeerden die kunnen aantonen dat ze over de nodige vaardigheden en capaciteiten om te slagen op de werkplek aan te werven, en deze mate is ontwikkeld om u te verzekeren dat de rand in uw huidige functie of bij het aanvragen van HR-management mogelijkheden. De voordelen van het programma zijn onder meer: ​​Voor individuen:

 • Academische erkenning te leren heb je al bereikt.
 • Studeren aan een tempo en plaats om u aan te passen, met de mogelijkheid om te werken aan de mate wanneer het werk en persoonlijke verplichtingen mogelijk te maken en om een ​​pauze van het programma te nemen wanneer andere druk over te nemen.
 • Leren dat relevant is en gericht op de problematiek in uw huidige baan.
 • Directe toegang tot specialistische expertise aan het werk op basis van projecten te ondersteunen en om de reikwijdte van uw activiteiten uit te breiden.
 • Onmiddellijke mogelijkheden om theorie toe te passen in de praktijk.
 • Verbeterde prestaties en het vermogen om te reageren op veranderingen

Voor organisaties:

 • Inzicht krijgen via uw werknemer over hoe veel andere bedrijven in een breed scala van industrieën hun prestaties te verbeteren en het beleid, waardoor u een voorsprong op de concurrentie.
 • Profiteer van-werk op basis van projecten van het programma, met een weloverwogen advies en expertise van programmaleiders.
 • Toegenomen vertrouwen werknemer, motivatie, nauwkeurigheid en creatieve uitvoering van de huidige HR theorie op uw werkplek.
 • Programma's zullen worden aangepast aan te passen aan uw specifieke organisatie.

Hoe u worden beoordeeld

De assessments zijn ontworpen om de leerresultaten van alle afzonderlijke modules aan te pakken, met behulp van een reeks van evaluatiemethoden waaronder essays, portefeuilles, weerspiegelende logbestanden en rapporten. Er zijn, op een permanente basis in de gehele programma, de mogelijkheden voor formatieve feedback aan het leren te helpen en voor te bereiden studenten voor het indienen van evaluaties.

De wetenschappelijke staf faciliteren van de BSc (Hons) Human Resource Management programma zijn toegewijd om studenten te betrekken bij het programma en zijn in staat om aan te tonen en de voordelen van verbeterde leren en begrip toe te passen. De belangrijkste doelstelling is dat het bereiken van de eindkwalificaties van de opleiding worden aangetoond door middel van de meest effectieve vorm van beoordeling.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2018
Duration
Duur
13 - 24 maanden
Voltijd
Price
Prijs
7,000 GBP
Information
Deadline
Feb. 23, 2018
Locations
Verenigd Koninkrijk - Lincoln, Engeland
Startdatum: Mar. 2018
Aanmeldingslimiet Feb. 23, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2018
Verenigd Koninkrijk - Lincoln, Engeland
Aanmeldingslimiet Feb. 23, 2018
Einddatum Vraag informatie aan