BSc (Hons) IT-beheer voor bedrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende wereldwijde blue-chip werkgevers en beoogt de 'ideale afgestudeerde' te creëren wiens vaardigheden de uitdagende middenweg tussen business en IT beslaan.

Je leert de toepassing van technologie op de moderne werkplek in verschillende industrieën. Alles wat we op de ITMB-graad doen, is gericht op de toepassing van de praktijk, zodat u de uitdagingen van de sector kunt begrijpen.

De volgende cursussen zijn beschikbaar:

Diploma titel

Looptijd

UCAS-code

BSc (Hons) Beheer van informatietechnologie voor bedrijven

3 jaar

GN51

BSc (Hons) Beheer van informatietechnologie voor bedrijven met industriële ervaring

4 jaar

GN5C

Cursus hoogtepunten

  • 100% van de ITMB-stagiaires behaalde in 2019 een eerste of hogere tweedeklasgraad.
  • Deze cursus is ontwikkeld met meer dan 60 blue-chip werkgevers waaronder Credit Suisse, Hewlett Packard, IBM, Microsoft en SAS.
  • ITMB-plaatsingsstudenten hadden het hoogste gemiddelde plaatsingssalaris in 2019-20 op £ 19,300.
  • Er is geen eerdere technologie-ervaring vereist om aan het programma deel te nemen - alleen een passie voor het benutten van innovatie en creativiteit om het beheer van IT te verbeteren.

128189_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Wat zal ik studeren?

Projectwerk integreert business en IT gedurende de ITMB-graad. Ons huidige eerstejaars integratieve teamproject wordt ondersteund door Credit Suisse en zal uw vaardigheden op de proef stellen bij het ontwikkelen van een applicatie om een echt bedrijfsprobleem op te lossen. Naast het volgen van cursussen op basisniveau op IT-gebied, studeer je cursussen in marketing, economie en arbeidspsychologie. Aan het einde van je eerste academische jaar, heb je je teamproject aan werkgevers gepresenteerd op twee werkgeversvitrines en hebt je deelgenomen aan vaardigheidssessies gegeven door bedrijven zoals KPMG, Deloitte en Bank of America.

Tijdens je tweede jaar studeer je bedrijfsanalyse, digitale strategie, ontwerp van gebruikerservaring en data-analyse. Ons huidige tweedejaars project wordt ondersteund door Proctor en Gamble, waar u de taak krijgt een jaar lang teamconsultancy-project uit te voeren, waarvan het resultaat aan het einde van beide semesters aan werkgevers zal worden getoond.

Optionele stage biedt praktijkervaring met innovatieve organisaties. Eerdere ITMB-studenten hebben stage gelopen bij onder andere Morgan Stanley, Credit Suisse, Deloitte, PWC, IBM, Microsoft, Vodaphone, Medallia en Bank of America.

Uw laatste jaar biedt een diepgaand overzicht van big data en bedrijfsanalyses, IT-risico's en architectuur. Je verwerft praktische vaardigheden in het ontwerp en de toepassing van zakelijke IT-architecturen via een kerneenheid ontwikkeld met IBM, die een casestudy toepast van de wereldwijde technologiegigant. Je zult ook je eigen laatste jaar onderzoeksproject ondernemen.

Wat zeggen onze studenten?

“ITMB was de perfecte manier om in contact te komen met werkgevers van verschillende bedrijven in het VK. Het was ook een heel goede cursus om stage te lopen - 90% van ons heeft in het derde jaar stage gelopen, wat geweldig was om teamwerk te ontwikkelen en mezelf te presenteren. Deze 4 jaar zijn de beste ervaring van mijn leven geweest - ik ben als persoon enorm gegroeid en kan omgaan met verschillende culturen. ”

Ioana Marinescu, BSc ITMB-afgestudeerde werkt nu voor Microsoft

Afgestudeerde carrièremogelijkheden

Recent afgestudeerden van ITMB werken voor Amazon, Bank of America, Credit Suisse, Deloitte, IBM, JP Morgan, KPMG en Procter & Gamble als bedrijfsanalisten, data-analyseconsultants, IT-projectmanagers, IT-strategieconsultants en accountmanagers voor webservices.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Lees Minder