BSc (Hons) in business administration (accounting finance pathway)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) in Business Administration (Accounting met Finance pathway)

bsc101

Het BSc-programma in Business Administration grote Accounting met Finance leidt studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te bouwen en te groeien in hun carrière door hen te voorzien van een sterke theoretische en technische achtergrond, het versterken van hun sociale vaardigheden en voeden ze in een ethisch perspectief voor het oplossen van zaken problemen.

Het programma richt zich op studenten die professionele carrière in de boekhouding na te streven, terwijl ze ook de voorbereiding voor graduate studie op het gebied van Boekhouding, Financiën, Economie en Bedrijfskunde.

Het programma is ook geschikt voor afgestudeerden en professionals op zoek te verbeteren en hun kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden te actualiseren in financiële analyse en beheer van de kosten en hun professionele horizon te verbreden, hetzij als belasting- en interne controle consultants of financiële managers in de internationale of lokale bedrijven.

Wat u zult bestuderen

Cursussen onderzoekt de toepassing van de boekhoudkundige theorie en praktijk en hebben betrekking op de terreinen van de financiële rapportage en analyse, kostenbeheersing en prestatie-evaluatie, belastingen, auditing en forensische accountancy, evenals die van de corporate finance, financiële en kosten modellering.

Bovendien, onderwerpen die betrekking hebben op bedrijfsorganisatie en planning, professionele communicatie, ondernemingsrecht en ethiek zullen worden bestudeerd. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om hun kennis toe te passen in echte business-instellingen.

Carrière / Graduate Study Opportunities

Na het afstuderen, zullen de studenten een sterk inzicht in de relevante boekhoudkundige theorie en praktijk hebben opgedaan. Zij zullen bereid zijn om hun academische studies vooruit op de graduate niveau, werk als accountants en controllers in de boekhouding en financiële afdelingen van organisaties van het bedrijfsleven of worden belastingadviseurs en accountants op een gecertificeerde niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lees meer

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Lees Minder