BSc (Hons) in Business Administration (internationale business pathway)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) in Business Administration (International Business route)

bsc201

Het IBEA programma werd gelanceerd in 2004 en is het eerste programma in zijn soort in Griekenland; introduceerde modules met betrekking tot de studie van het bedrijfsleven in de Europese Unie, in combinatie met een strategische benadering van het bestuderen van multinationals. IBEA studenten ontwikkelen kritische inzichten in de wereld van de internationale en Europese bedrijfsleven en de beschikbare aan bedrijven die zaken doen op internationaal strategieën. Het programma leidt studenten met de nodige vaardigheden en kennis om te slagen in een concurrerende en uitdagende internationale omgeving. Afgestudeerden van het programma zijn erg gewild bij multinationals, regionale en high-profile Griekse bedrijven. Het IBEA programma trekt studenten uit verschillende landen, die de culturele en academische onderscheidend vermogen van de afdeling te verrijken door hun verschillende etnische en sociale achtergronden en ervaringen.

Wat u zult bestuderen

Studenten in de IBEA grote volledige 44 studiepunten van de Algemene Onderwijs cursussen, 48 studiepunten uit de kernactiviteiten, die onderwijs in de algemene business management, 30 studiepunten uit de IBEA concentratie en 6 studiepunten van de algemene keuzevakken omvat. De IBEA concentratie omvat cursussen in het programma twee gebieden van de studie: International Business en Europese Zaken. Voorbeelden zijn International Business, Business in de Europese Unie, Actuele vraagstukken in International Business, de EU economische en financieringsbeleid, International Management en International Business Law. Studenten kunnen aanvullende cursussen als keuzevakken waaronder buitenlandse EU-beleid en IB Practices, directe investeringen en multinationale ondernemingen en de International Human Resource Management te selecteren.

Carrière / Graduate Opportunities

Studenten met een BSc (Hons) diploma in Business Administration (International Business & European Affairs) zijn uitgerust met de managementvaardigheden van zakendoen over de landsgrenzen heen. Als gevolg daarvan hebben ze een breed scala aan carrièremogelijkheden, omdat een toenemend aantal bedrijven hun activiteiten in de wereldwijde (en vooral Europese) markten hebben uitgebreid. Afgestudeerden van de opleiding International Business en Europese Zaken kan een loopbaan in de multinationale of lokale zakelijke ondernemingen na te streven (in strategie, management, marketing, inkoop of de productie arbeidsbemiddeling), overheden, NGO's, internationale organisaties en regionale instellingen. Werkgevers bevatten vaak management consulting firma's, banken, import / export bedrijven, multinationale fabrikanten, internationale niet-gouvernementele organisaties (NGO's), de elektronica-industrie en transport bedrijven, waaronder rederijen en luchtvaartmaatschappijen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lees meer

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Lees Minder