BSc (Hons) in Business Administration (ondernemerschap beheer pathway)

The American College of Greece

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) in Business Administration (ondernemerschap beheer pathway)

The American College of Greece

BSc (Hons) in Business Administration (Entrepreneurship Beheer pathway)

bsc801

De Ondernemerschap Management richting bereidt studenten voor postacademisch onderwijs en voor een loopbaan in het ondernemerschap en in andere aanverwante gebieden, in een uitdagende wereld van de concurrentie, snelle technologische veranderingen, toegenomen complexiteit en globalisering. Dit programma stimuleert kritisch denken en biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala aan zakelijke, praktische en overdraagbare vaardigheden die hen in staat om effectief te presteren in alle ondernemende inspanningen en in een verscheidenheid van corporate instellingen te ontwikkelen.

Wat u zult bestuderen

De Ondernemerschap Management richting zal een beroep op studenten die geïnteresseerd zijn in het starten, de exploitatie en de groei van hun eigen bedrijf of anderen die geïnteresseerd zijn in het werken voor bedrijven onder leiding van groei en innovatie. Enkele van de onderwerpen bestudeerd in deze belangrijke zijn: nieuwe onderneming creatie, innovatie en corporate ondernemerschap, leiderschap, familie business management, de groei van ondernemingen, digitale marketing voor ondernemers, public relations, en ondernemende financiën.

Carrière / Graduate Study Opportunities

De theoretische, praktische en ervaringsgerichte fundamenten die door het bestuderen van ondernemerschap management hulp afgestudeerden functioneren comfortabel en effectief in een ondernemende omgeving en in andere hedendaagse zakelijke instellingen. Door middel van de studies in dit grote, zal de student de ontwikkeling van het leiderschap, het bedrijfsleven en innovatie vaardigheden die nodig zijn voor succesvol ondernemerschap. Zij zullen ook goed voorbereid voor: managementfuncties binnen gevestigde bedrijven op zoek verder te verbeteren en in stand houden van een voorsprong op de concurrentie; een carrière in management consultancy; het starten van een nieuw bedrijf. Ook studenten zijn goed voorbereid om graduate studies voort te zetten in ondernemerschap, innovatie en andere aanverwante zaken velden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan