BSc (Hons) in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) in de psychologie

Onze psychologie graad is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en krijgt u een uniek inzicht in wat het is om mens te zijn geven. Het is ideaal als u geïnteresseerd bent in het menselijk gedrag zijn - zoals de reden waarom we spelen, roddelen, huilen en glimlach.

Cursusbeschrijving

Menselijk gedrag beïnvloedt elk facet van ons dagelijks leven, van de beslissingen die we maken, hoe we reageren op onze omgeving en de mensen om ons heen.

Je zult een scala van aantrekkelijke en overdraagbare vaardigheden in het oplossen van problemen, communicatie, kritisch denken en evaluatie te ontwikkelen. En u zult worden geschikt voor een breed scala van loopbanen - van de verzorgende beroepen (private en NHS) reclame, management en marketing.

De cursus is gebaseerd in onze multi-miljoen pond Science Centre, met een lab ruimte voor zowel onderwijs en onderzoek. De labs zijn onder meer:

  • De psychologische Human Sciences Suite (met state of the art apparatuur, waaronder fysiologische EEG, galvanische huid reactie, hormonale evaluatie en pijn stimulatie)
  • Cognitieve en Observation Suites (met eyetracking en gespecialiseerde software, video en audio-opname faciliteiten)

Uw nadruk in de eerste twee jaar zal zijn op de ontwikkeling van vaardigheden om een ​​onafhankelijk en nieuwsgierige leerling geworden. In jaar 3, heb je meer controle over je studie te nemen. U zult kiezen uit een breed scala van specialistische opties en het gedrag van uw eigen stukje van empirisch onderzoek.

Uw onderzoek kunt u in de praktijk brengen van de vaardigheden die je tijdens de cursus hebt ontwikkeld en dragen bij nieuwe bevindingen en de theorie naar de bestaande kennis in uw vakgebied.

Graduate bestemmingen

Met onze psychologie graad, kunt u een breed scala van loopbanen te volgen. Accreditatie van de BPS betekent dat na het afstuderen, kunt u zich aanmelden voor postdoctorale opleiding in de professionele psychologie, met inbegrip van klinische, educatieve, forensische, sport en lichaamsbeweging, werk, gezondheid en counseling.

Veel afgestudeerden van deze cursus gebruiken hun specialistische kennis en overdraagbare vaardigheden als basis voor een loopbaan in het onderwijs, welzijn, gezondheid, onderwijs, zorg en begeleiding beroepen.

Toelatingseisen

Typische UCAS Aanbieding: 300. BTEC: DMM National Diploma. Alle aanvragers wordt individueel beoordeeld.

Accreditatie

De BSc (Hons) Psychologie programma is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), wat betekent dat de succesvolle afronding van dit programma (met een minimum van een 2: 2 graden) u zal toelaten om Graduate Basis claimen voor Chartership (GBC) na het afstuderen, dat is de eerste stap op weg naar een professionele psycholoog. (Studenten die niet voor kiezen om of die niet in staat zijn om een ​​geaccrediteerde route te volgen kan overdragen aan het begin van Level 5 een alternatief diploma, BSc (Hons) Psychologische Studies).

Onderwijzen en leren

Wij streven ernaar voor u om verantwoorde, reflecterende en progressieve leerlingen zijn. Onze onderwijs- en leermethoden weerspiegelen dit, moedigen u, zoals u door uw studies, om meer evaluatieve en onafhankelijker in uw leren geworden. Kansen voor persoonlijk ontwikkelingsplan bestaan ​​op alle niveaus, u aanmoedigen om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling, uw huidige en toekomstige leerbehoeften en je prestaties als student op het programma. Modules zijn ontworpen om progressief te zijn, met elk niveau gebouw op het vorige niveau in termen van vaardigheden en kennis, en je wordt aangemoedigd om na te denken en te bouwen op uw eerdere leren.

We erkennen dat niet alle mensen leren op dezelfde manier, dus gebruiken we een scala van verschillende methoden, met inbegrip groepswerk, individueel werk, lezingen, tutorials, laboratoria en workshops. Op elk niveau, combineren we de meer innovatieve methoden (bv. probleemgestuurd onderwijs) met de meer traditionele methoden (bv. lezingen). Alle Psychologie modules hebben expliciet leerresultaten die we streven ernaar om u in staat te bereiken, en elke Psychologie module wordt ondersteund door de Universiteit van Virtual Learning Environment, Blackboard. Dit geeft u toegang tot een scala van materialen via het internet naar uw geplande lessen te ondersteunen. Er is ook een schat aan extra online beschikbare middelen zoals elektronische tijdschriften, databases en e-boeken. We hebben onlangs verhuisd naar de nieuwe speciaal gebouwde accommodatie met gespecialiseerde faciliteiten, zoals cognitieve onderzoek cubicles, counseling suites, IT laboratoria en psychofysiologie apparatuur.

Aanslag

Als gevolg van de verschillende behoeften van leerlingen, maken we gebruik van een breed scala van evaluatiemethoden. Deze worden zorgvuldig ontworpen en gecontroleerd om u in staat te stellen de leerresultaten te tonen voor elke module. Methoden variëren van traditionele essays en examens, tot meer beroepsgerichte assessments zoals case study analyse, het schrijven van rapporten, kritische recensies, presentaties en reflecterende schrijven. Er is een evenwicht van cursussen evaluaties en onderzoeken. Wij zorgen ervoor dat u zal voldoen aan een verscheidenheid van evaluatiemethoden op elk niveau van elk programma, en dat ze zijn interessant en uitdagend.

Al onze prijzen zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society, maar je moet de optie om een ​​niet-geaccrediteerde award plaats volgen (bijvoorbeeld als u niet succesvol bij het invullen van een aantal modules zijn, kunt u in staat om ze te vervangen en de overdracht naar een niet- geaccrediteerde award).

Werkgelegenheid

Psychologie afgestudeerden zijn multi-geschoolde en zijn aantrekkelijk op de werkplek. Om potentiële werkgevers, psychologie afgestudeerden bieden een combinatie van analytische en persoonlijke vaardigheden. Afgestudeerden zijn in staat om problemen te analyseren, gebruiken computervaardigheden en het ontwerp onderzoeken en zijn vooral bewust zijn van menselijke relaties. In het tweede niveau van je studie, is er een goede kans voor u om uw inzetbaarheid te ontwikkelen door middel van de optie modules- bijvoorbeeld kunt verdienen krediet naar je diploma door deel te nemen aan vrijwilligerswerk.

Een aantal van de psychologie afgestudeerden gaan om postdoctorale studie naar een loopbaan als professionele psychologen op het gebied van organisatie, gezondheid, counseling, onderwijs, forensische en klinische praktijk na te streven, terwijl anderen de werkgelegenheid in de industriële, commerciële en publieke sector organisaties te vinden.

Als onderdeel van ons engagement om ervoor te zorgen dat de psychologie afgestudeerden aantonen professionaliteit, streven wij ernaar om afgestudeerden die goed zijn uitgerust om de wereld van het werk te voeren produceren. Dit wordt bereikt door middel van een verscheidenheid van onderwijs en evaluatiemethoden, waaronder lezingen, seminars, persoonlijke en academische tutorials, groepsdiscussies, oefeningen, individuele en groepspresentaties. Al deze zijn bedoeld om aan te moedigen en uit te breiden communicatie, presentatie en team werken vaardigheden, het bevorderen van de ontwikkeling van de overdraagbare vaardigheden die werkgevers zoeken. Alle Psychologie cursussen zijn volledig geaccrediteerd door de British Psychological Society, een indicator van professionaliteit in het veld.

Het is ons doel om afgestudeerden die ondernemend en ondernemend te produceren. Om dit te bereiken studenten worden voortdurend aangemoedigd om de onafhankelijkheid van denken te ontwikkelen, na te denken over de toepassing van ideeën om de echte wereld voorbeelden, en kritisch evalueren van theoretische concepten. Zij zijn verplicht om innovatieve oplossingen te creëren voor problemen, en creatief denken (met name bewezen door het laatste jaar Project).

Belangrijkste kenmerken

  • Geaccrediteerd door de British Psychological Society en verleent Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap - uw eerste stap op weg naar een Chartered psycholoog.
  • Hoog aangeschreven voor de kwaliteit van onze cursussen en de uitstekende ondersteuning voor onze studenten.
  • Dedicated faciliteiten, waaronder een state-of-the-art Human Sciences Laboratory, Video en Observation Suite and Cognitive Investigation Laboratory.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything ... Lees meer

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything from Computer Games Design to Forensic Science. Lees Minder