BSc (Hons) in het internationale toerisme en hospitality management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) in Internationale Toerisme en Hospitality Management

bsc501

Het Internationaal Toerisme en Hospitality Management (ITHM) belangrijke is bedoeld om studenten met de gespecialiseerde kennis en diep begrip nodig zijn voor een carrière in de internationale toerisme en de horeca of om een ​​post-graduaat in het veld na te streven.

Wat u zult bestuderen

Studenten beginnen hun studie door het selecteren van de algemene opleidingen tijdens hun eerste jaar. Ze wonen vereiste en keuzevakken in hun belangrijkste gebied volgens een gestructureerd programma. Ze worden blootgesteld aan een breed scala van toerisme en hospitality theorieën en concepten. ITHM studenten hebben de mogelijkheid om academische theorie te koppelen aan de sector gebruikelijk is in het begin van hun studie door middel van stage, een integraal onderdeel van de ITHM curriculum.

Carrière / Graduate Study Opportunities

ITHM afgestudeerden zijn goed uitgerust om de werkgelegenheid voort te zetten in een sector van het internationale toerisme en de horeca, inclusief accommodatie (hotels, cruises), attracties (galeries, musea, pretparken), vervoer (luchtvaartmaatschappijen, luchthavens), reisorganisaties (reisbureaus, touroperators), en andere diensten (vergaderzalen, congresorganisatoren). ITHM afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in management, marketing, human resources, informatietechnologie voor het toerisme, public relations en communicatie, accounting en finance en operations posities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lees meer

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Lees Minder