BSc (Hons) In Het Water Levende Wetenschap

UCSI University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) In Het Water Levende Wetenschap

UCSI University

Intakes : Januari, mei en september Water omvat meer dan 70% van het aardoppervlak en is een essentieel onderdeel voor het menselijk leven. Zo zijn er toenemende bezorgdheid over de duurzaamheid, vervuiling en de toekomst van deze waardevolle natuurlijke hulpbron, en een dringende behoefte aan wetenschappers die zijn opgeleid om deze problemen aan te pakken.

Het veld van aquatische wetenschappen is er een die het wetenschappelijk inzicht in het aquatisch ecosysteem met behulp van multi-disciplinaire studies verbetert. De primaire focus is om gezonde aquatisch milieu te stimuleren en te ondersteunen, die ons in staat stelt te onderhouden en te beheren zijn volledige waardevolle bron naast het ontwikkelen van oplossingen voor een breed scala van milieuvraagstukken. De belangrijkste gebieden van het onderzoek zal zich richten op het ecosysteem gebaseerd management, beheer van natuurlijke hulpbronnen, duurzame aquacultuur en de gevolgen moderne ontwikkeling op de natuurlijke ecosystemen.

Een combinatie van een solide basis in basiswetenschappen zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en statistiek met een intensieve training in organismal biologie, ecologie en evolutie is een must voor studenten in aquatische wetenschappen.

De bachelor programma heeft twee opties specialisatie in jaar 3, Aquatic Health and Management of Seafood Processing en Veiligheid, die de studenten onderzoek nadruk zal worden gebruikt voor hun eer projecten. Nadruk op theorie, laboratorium en veldwerk zal ervoor zorgen dat studenten worden voorbereid op de eisen van de werkende wereld.

Dit programma speelt ook een belangrijke rol bij de opbouw van de natie als het de bedoeling om de regering te steunen in het behoud van de visbestanden en het verzorgen van opleidingen voor de industrie personeel op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, het beheer, de productie en het behoud.

Carrièremogelijkheden

  • Onderzoekers - vaak genoemd mariene biologen, aquatisch biologen of aquatisch ecologen, onderzoekers bestuderen de wezens die in het aquatisch milieu. Ze hebben meestal besteden hun tijd het onderwijs, het verzamelen van gegevens en het uitvoeren van experimenten.
  • Biotechnologen - Gebruik mariene organismen voor de menselijke medicijnen en andere medische hulpmiddelen te ontwikkelen.
  • Environmental Planners - Deze professionals werken met overheden, maar ook bouwers en andere particuliere bedrijven om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling niet inbreuk maken op kwetsbare aquatische en wetland-omgevingen.
  • Aquarianen - Ze onderhouden exposities in grote openbare aquaria, terwijl ook het onderwijs van hun collega's en andere geïnteresseerden over aquariums en aquatische exposities.
  • Dierenartsen - Ze helpen artsen verzorgen van de dieren, en sommigen van hen zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vissen en andere waterdieren.
  • Fish and Game Warden - Zij bewaken natuurgebieden, beheren inheemse soorten, en ervoor zorgen dat de jagers en vissers voldoen aan de staat en federale wetten (en eventuele aanvullende lokale voorschriften).
  • Aquacultuur Farmer - Ze verhogen vis en schaaldieren voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals voedsel, aas, of fokdieren. Basic dierlijke zorg, kwaliteit van het water onderhoud, en personeelsbeheer rechten kunnen een deel van de verantwoordelijkheden van een aquacultuur boer (zowel technicus en leidinggevende functies zijn beschikbaar in de aquacultuur) zijn.
  • Eten Wetenschappers / Quality Control Inspecteurs - ervoor te zorgen dat de producten (vis) voldoen aan de normen van kwaliteit en veiligheid.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
72,000
Locations
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
3 jaar totaal