BSc (Hons) in logistiek en supply chain management

The American College of Greece

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) in logistiek en supply chain management

The American College of Greece

BSc (Hons) in Logistiek en Supply Chain Management

bsc401

De Logistiek en Supply Chain Management programma is bedoeld voor afgestudeerden die zijn uitgerust met zowel ervaring en uitgebreide vaardigheden in logistiek en supply chain management waardoor ze aan te pakken dringende problemen in alle soorten organisaties te produceren, ongeacht of de dienst of de productie, winst of not-for profit, binnenlandse of mondiaal, grote zakelijke ondernemingen of ondernemende ventures. Studies in logistiek en Supply Chain Management bieden een omgeving voor studenten om kennis te maken met logistiek, supply chain management, business-to-business en operations management gerelateerde onderwerpen. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de uitdagingen en kansen van het ontwerpen, de exploitatie en het verbeteren van effectieve en efficiënte supply netwerken, alsmede degenen die willen een carrière in een verscheidenheid van verwante bedrijfsstructuren na te streven, van kleine tot middelgrote KMO's tot grote multinationale ondernemingen.

Wat u zult bestuderen

Deree studenten kunnen een dual degree samen te voltooien, dat wil zeggen een Deree Amerikaanse graad met een Open Universiteit gevalideerd award (een Britse graad), in slechts vier jaar. Studenten beginnen hun studie (eerste jaar) door het selecteren van onder liberale opleidingen. In de jaren daarna volgen zij cursussen van hun major.

De Logistiek en Supply Chain Management programma is gericht op het bevorderen van een brede, analytische en sterk geïntegreerde studie van het bedrijfsleven met een specialisatie op het gebied van supply chain management. Supply Chain Management specifieke modules zijn gericht op: het verstrekken van een grondige kennis van logistiek en supply netwerken, het verwerven van een grondige kennis van en inzicht in de economische, sociaal-culturele, juridische en politieke omgevingen waarbinnen het aanbod exploiteren; het verstrekken van specialistische kennis van de belangrijkste supply chain functies en processen in het bedrijfsleven systemen en de ontwikkeling van de persoonlijke competenties van leerlingen die nodig zijn om zakelijke initiatieven te leiden, en verbetering van de vaardigheden van levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling bij te dragen aan de samenleving als geheel. Het programma bevat ook een optioneel onderdeel dat is een credit baring stage op het gebied van logistiek en supply chain management.

Carrière / Graduate Study Opportunities

Studenten met een BSc (Hons) in Logistiek en Supply Chain Management heeft een breed scala aan carrièremogelijkheden op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

De theoretische, praktische en ervaringsgerichte fundamenten die door het bestuderen van Logistiek en Supply Chain Management hulp afgestudeerden functioneren comfortabel en effectief in elke hedendaagse supply chain gerelateerde business omgeving. Bovendien, afgestudeerden zijn goed voorbereid voor de toegang tot gespecialiseerde programma's op het graduate niveau. Het programma is ontwikkeld met de behoeften van werkgevers in het achterhoofd. Het college werkt nauw samen met toonaangevende werkgevers in de private sector om ervoor te zorgen dat het curriculum relevant en carrière gedreven blijft. De banden met de industrie, de handel en de scheepvaart te creëren ideale mogelijkheden voor het stimuleren van loopbaantrajecten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan