BSc (Hons) in milieustudies

The American College of Greece

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) in milieustudies

The American College of Greece

BSc (Hons) in Environmental Studies

bsc701

Deree- De American College van Griekenland is het eerste onafhankelijke onderwijsinstelling in Griekenland om een ​​Environmental Studies programma te introduceren. Gelanceerd in het najaar van 2010, het programma heeft tot doel de studenten inzicht in de oorzaken en meerdere dimensies van milieuproblemen (ecologische, sociale, economische en politieke) en opties te ontwikkelen voor het effectief aanpakken van deze problemen in een steeds complexer wordende wereld.

Het programma biedt studenten de theoretische kennis en vaardigheden om:

  • voer de professionele wereld en de loopbaan in verband met milieuvraagstukken voort te zetten
  • worden milieuvriendelijke geïnformeerd en maatschappelijk verantwoordelijke burgers, en
  • ondernemen graduate studies op milieugebied.

Wat u zult bestuderen: een interdisciplinair programma

Het programma combineert kennis uit verschillende disciplines om studenten te voorzien van een beter begrip van de complexe aard van de milieuproblemen, het onderzoeken niet alleen hun ecologische, maar ook hun sociale, economische en politieke dimensies. Cursussen in milieukunde, algemene biologie, ecologie, chemie en geologie bieden studenten met een goed begrip van de structuur en werking van natuurlijke systemen en hun rol in de ondersteuning van het leven en de menselijke activiteiten. Studenten ook de relatie tussen het milieu, de maatschappij, de volksgezondheid, de economie en het gebruik van energie te onderzoeken, en het verwerven van kennis van zaken het milieubeleid en de beginselen van milieubeheer die essentiële componenten van de problemen op te lossen zijn. Studenten ontwikkelen van de cognitieve en praktische vaardigheden die nodig zijn om het onderzoek uit te voeren op verschillende milieustudies gebieden en om oplossingen voor specifieke milieuproblemen zorgen. In hun laatste jaar, hebben ze de mogelijkheid om vijf keuzevakken op meer gespecialiseerde onderwerpen op het gebied van waterbeheer, atmosferische wetenschap en vervuiling, biodiversiteit en het behoud, duurzame voedselproductie, afvalbeheer, het EU-beleid en de wetgeving, milieu-management systemen te selecteren , duurzame steden, en het duurzame beheer toerisme.

Carrière / Graduate Study Opportunities

Environmental Studies afgestudeerden kunnen beginnen aan een loopbaan als milieu-adviseurs, wetenschappers, opvoeders, en het management specialisten. Meer in het bijzonder, kunnen ze werken in: private adviesbureaus en bedrijven het uitvoeren van milieustudies; private bedrijven zoals corporaties, banken, marktonderzoek bedrijven, hogescholen en universiteiten op het gebied van ruimtelijke ordening (bv op de luchtkwaliteit, landgebruik, recreatie, transport, waterhuishouding), interne audits, beleid en kwaliteitsbeoordelingen; media; niet-gouvernementele organisaties op het gebied van milieu-educatie en communicatie (journalistiek, reclame), en milieubeheer (water kwaliteit van management, beheer van de luchtkwaliteit, het beheer van vast en gevaarlijk afval, behoud van land en water, ecosysteem en wildbeheer); beschermde gebieden als milieu-experts, milieu-opvoeders of eco-gidsen; en in internationale posten (bijvoorbeeld EU milieu's) in alle bovengenoemde gebieden.

Het bevorderen van Duurzaamheid bij ACG

Environmental Studies studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten die verband houden met de campus activiteiten en diensten die het transformeren van ACG in een "groene" campus. Deze doelstelling wordt gerealiseerd in samenwerking met het Center of Excellence for Sustainability (CES), een in 2011 opgericht om ACG een duurzame lerende gemeenschap te maken en om duurzame initiatieven op de campus te coördineren center. Dergelijke projecten zijn milieu-audits en milieumanagement, duurzaam gebruik van hulpbronnen, het beleid voor duurzame praktijken, de campus van ecosystemen en biodiversiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan