BSc (Hons) informatica (top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) informatica (top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

BSc (Hons) computers is een gevestigde cursus binnen de universiteit en afgestudeerden van dit programma hebben vastgesteld carrière en senior posities binnen de industrie. De mate top-up geeft direct toegang tot het laatste jaar van de Computing mate voor internationale studenten met de nodige informatica diploma kwalificaties.

Over de cursus

De BSc (Hons) computers programma is gericht op een breed onderwijs in de informatica en bedrijfsinformatiesystemen. Deze cursus biedt een brede dekking van de berekening van onderwerpen, met een kern van belangrijke informatica vaardigheden en mogelijkheden in een breed scala van IT-gebieden. Studenten worden betrokken bij systeemanalyse activiteiten, technische en menselijke aspecten van het ontwerp en de ontwikkeling van software. De cursus is met succes lopen hier al vele jaren, met continue ontwikkelingen modules om ervoor te zorgen de huidige en toekomstige trends onderzocht.

Afgestudeerden van de BSc (Hons) computers hebben het breedste scala van carrièremogelijkheden. De belangrijkste thema's onderzocht en ontwikkeld in de cursus zijn: systeemanalyse, database-ontwerp, programmering, website ontwikkeling, communicatieve vaardigheden, groepswerk en projectwerk.

bijzondere kenmerken

  • Top-up studenten worden ondersteund gedurende het laatste jaar met een programma van seminars en tutorials om te garanderen dat ze volledig voorbereid voor zelfstudie en de eisen van het laatste jaar programma.
  • Er is voldoende informele interactie met de docenten en vragen zijn gemakkelijk worden aangepakt en beantwoord.
  • Gastsprekers relevante, up-to-date input van beoefenaars in de industrie.
  • De cursus wordt ondersteund door toegewijde IT laboratoria.
  • Veel van de computerfaciliteiten kunnen worden benaderd via het internet van thuis uit, waardoor studenten om te werken aan hun opdrachten waar en wanneer zij kiezen.

Wat je leert

Op niveau 3 ligt de nadruk op onafhankelijke, op onderzoek gebaseerde werk, de onderneming van een groot project en het ontwerp en beheer van grote software systemen.

Wat u zult studeren

Niveau 3

Professioneel Vraagstukken in Computing; Major Project; Web Application Project Management; Enterprise Infrastructure; Beheer en ontwerp; Software Engineering; Ontwikkeling database systemen; Geavanceerde Scholarship.

Toelatingseisen

Voor directe toegang tot niveau 3 (HE6) vindt u een APTECH of NIIT diploma of gelijkwaardig in Computer Science of gerelateerd onderwerp met een verdienste of onderscheid profiel nodig. Voorbeelden zijn een APTECH Advanced Diploma in Software Engineering, een NIIT Diploma in Computing.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Home / EU Fee; 11,250.00 £ - International Fee