BSc (Hons) informatica en software engineering (uk top-up graad)

SLIIT COMPUTING

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) informatica en software engineering (uk top-up graad)

SLIIT COMPUTING

Overzicht Universiteit van Bedfordshire De Universiteit van Bedfordshire is een moderne, innovatieve universiteit met een erfgoed van de hoogste kwaliteit van het onderwijs terug te gaan meer dan 100 years.This programma wordt uitgereikt door de Universiteit van Bedfordshire - UK in samenwerking met SLIIT Computing.

Informatica en software engineering zijn voor het succes van veel van de commerciële en industriële activiteiten van vandaag, en als een top up programma biedt dit de mogelijkheid voor gespecialiseerde studie in de derde fase. Bijzondere nadruk wordt gelegd op het leren over het gehele software ontwikkelproces levenscyclus en de productie van hoogwaardige systemen met behulp van objectgeoriënteerde methoden.

Instituut SLIIT Computing (Private) Ltd, een dochteronderneming van SLIIT werd opgericht om onderwijs kansen te geven voor een bredere waaier van studenten die willen vooruitgang in hun hoger onderwijs met een industrieel gerichte leerervaring. SLIIT Computing biedt BSc in Information Technology opleiding in samenwerking met SLIIT die de weg voor studenten om hun kennis up-to-date in deze snel bewegende gebied van Information Technology houden effent. Een mix van theorie en praktijk geeft de rand voor degenen die willen in de beroepsbevolking met geluid academische achtergrond in te voeren en geeft een concurrentievoordeel tussen de anderen.

Toelatingseis

Edexcel Higher National Diploma in Computing and Systems Development of Equivalent SLIIT of SLIIT Computing Diploma in Information Technology

DUUR

Eén Jaar Top - Up. Programma levering is afhankelijk van de voorkeur van de meerderheid van de studenten dus het zou kunnen zijn weekdagen of in het weekend.

Programma Structuur Je zult gedetailleerde kennis van gebieden zoals internet programmering, database applicaties, kunstmatige intelligentie en netwerken te krijgen, en na het voltooien van een laatste fase project kunt u de kans om verder gevorderd onderzoek te doen hebben.

  • Sociale en professioneel projectmanagement
  • Undergraduate Project
  • Onderzoeksmethoden en opkomende technologieën
  • Vergelijkende Integrated Systems

Nader onderzoek: MSc in Software Engineering verwant onderwerp; MPhil / PhD. Studenten Cursus Fee Sri Lankaanse

  • SLIIT Computing Fee: LKR 115 000.00 per termijn
  • University Royalty Fee: EUR 700 (2016 intake)

** Betaling termijnen zal worden verklaard door de afdeling Academische Zaken. International Students

  • SLIIT Computing Fee: USD 1.750,00 per termijn
  • University Royalty Fee: EUR 700 (2016 intake)

Waar naast - Vacatures Carrière paden: Het is mogelijk om verschillende rollen die afgestudeerden van de joint degree pad wordt verwacht te vervullen te identificeren - bevoegde software engineering technicus, programmeur / software computer stagiair ontwikkelaar, - en deze beroepsonderwijs uitkomsten hebben de basis gevormd van deze strategisch geplande curriculum. Aanvankelijk studenten zijn waarschijnlijk banen krijgen als stagiair vakman met het vooruitzicht voor later progressie leidt tot verantwoordelijke posten toezicht werken binnen een team-based ontwikkeling en ondersteuning instellingen in aanzienlijk groot, maar ook kleinschalige, industriële en commerciële instellingen. Het doel van de route wordt in de eerste plaats gezien om afgestudeerden te rusten om de intellectuele en praktische vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit van software artefacten te ontwikkelen die niet alleen de functie te ontwikkelen, en voldoen aan de eisen van de klant, maar ook passen binnen de pragmatische randvoorwaarden. De rol van externe en interne normen wordt ook benadrukt als zijnde van vitaal belang. Ook zullen dergelijke onderwerpen de afgestudeerde rusten te gaan tot een hogere graad en of deelnemen effectief binnen een onderzoeks- of academische instelling. Een belangrijk kenmerk van de gezamenlijke route is dat de gehele software productie levenscyclus volledig wordt gedekt uit een academische alsook een beroepsopleiding perspectief. Recent afgestudeerden hebben een verscheidenheid van posities afgestudeerde stagiair, zowel in de industrie en de publieke sector verkregen, met goede vooruitzichten voor verdere promotie in een competitieve arbeidsmarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
700,000 LKR
LKR 500 000,00 en hoger
Locations
Sri Lanka - Colombo, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates