BSc (Hons) Informatica

Mediterranean College, Athens

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Informatica

Mediterranean College, Athens

 • Een van de meest moderne «Microsoft Friendly» Software Development-programma's
 • Lesgeven in up-to-date programmeertalen (C #, Java)
 • Studenten leren grondige planning en ontwikkelen van hun eigen programmeertaal!
 • Het uitvoeren van het netwerk cursussen in Cisco gecertificeerd laboratorium
 • Speciale netwerkbeveiliging kennis en lessen Ethical Hacking (met de mogelijkheid van certificering)
 • Projecten van studenten en ontwikkelen van applicaties voor echte bedrijven

Het programma BSc (Hons) Informatica heeft tot doel de studenten ontwikkelen de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn in de ontwikkeling van software en programmering, om zo voor te bereiden op een succesvolle carrière in de software-industrie. Op hetzelfde moment, verken de praktische en theoretische aspecten en methodologieën van de ontwikkeling en het onderhoud van software en systemen, en de ontwikkeling van de nodige technische en professionele vaardigheden.

Het programma gebruikt alle moderne hulpmiddelen, talen en de industrie methoden. De voltooiing van hun studie, zullen de studenten in staat zijn om betrouwbare en efficiënte software die voldoen aan de eisen van de moderne zakelijke en werk als leden van een bredere commerciële toepassing development team te ontwikkelen. Het programma leert wetenschappers en onderzoekers, evenals de huidige en oud-professionals van de informatica-industrie.

Ba_COMPUTER-SCIENCE_900X600

toelatingseisen

Het programma is gericht op de middelbare school afgestudeerden die een carrière in de IT-industrie en de ontwikkeling van software willen.

Voorwaarden en registratiedocumenten:

 • Middelbare school afstuderen certificaat kopiëren, EPAL
 • Brieven (2)
 • Goede kennis van het Engels (niveau pre-lagere of IELTS 4.5) *
 • academische Interview
 • Foto's (4)
 • Kopie van de identiteitskaart / paspoort

* Het niveau van het Engels naar het Engels programma is gelijk aan IELTS 6.0 of lager.

Kandidaten die geen officiële taal certificaat hebben door een entiteit kan binnen Taaltoets Engels test van Mediterranean College (plaatsing test) te worden ingediend.

Houders van diploma's IVT of HND, studenten TEI / University associate disciplines kan worden toegelaten tot geavanceerde programma via procedure cursussen erkenning. In aanvulling op het bovenstaande documenten moet indienen:

 • Diploma of transcript (cijferlijst)
 • Lessenpakket (indien beschikbaar)

Structuur & Content

Het programma omvat cursussen 20 studiepunten (credits), met uitzondering van de stelling van het 3e jaar, wat overeenkomt met 40 credits. De meeste cursussen worden elke zes maanden uitgevoerd, en er zijn enkele jaarlijkse cursussen. Het onderwijzen en leren vindt plaats op verschillende manieren: colleges (hoorcolleges), seminars (tutorials), laboratoria (laboratoria), clinics (versterking van lessen), tutorials (begeleiding), zelfstandig leren (zelflerend).

De BSc (Hons) Informatica richt zich op nieuwe technologieën zoals Android, cloud computing, mobile computing en onderzoekt alle belangrijke programmeertalen. Bijzonder belangrijk is dat de leerling leert programmeren voornamelijk (ongeacht de taal), het leren elementaire algoritmen en talen fabricagetechnieken. Zo afgeschermd voor veranderingen van programmeertools die onvermijdelijk voordoen in de IT-sector en de kennis verdiend kan gemakkelijk te leren, te begrijpen en het plannen van eventuele nieuwe taal verschijnen. In het laatste jaar zullen de studenten het programma in staat zijn om verder te ontwikkelen en hun eigen programmeertaal, en via geselecteerde cursussen zullen de zaken onder de knie hebben, programmatisch operationele CRM-pakketten en het hebben van een ontwerp geïntegreerd management software op maat virtuele ten uitvoer hebben gelegd business.

Jaar 1 / Niveau 4 Jaar 2 / Level 5 Jaar 3 / Niveau 6
Introduction to Computer Science Netwerken en beveiliging Systems Programming
Computational Mathematics databases Distributed Systems
programmeren I graphics I Cryptografie en codering
networking Fundamentals Application Development Taal ontwerp en implementatie
Fundamenten van de informatica engineering Software onafhankelijke Studies
Programming II team Project onafhankelijke Studies
Engels I Engels II

Teaching & Learning

zij BSc (Hons) Informatica benadrukt application programming vraagstukken en onderzoekt de basis- en moderne programmeertalen. Bijzonder belangrijk is dat de leerling leert programmeren voornamelijk (ongeacht de taal), het leren elementaire algoritmen en talen fabricagetechnieken. Aldus afgeschermde veranderingen van programmeringsinstrumenten die onvermijdelijk voorkomen in het gebied van IT en met de wetenschap dat is afgeleid gemakkelijk kan leren, te begrijpen en te plannen eventuele nieuwe taal verschijnen.

In het laatste jaar van het programma zullen de studenten in staat zijn om verder te ontwikkelen en hun eigen programmeertaal, en via geselecteerde cursussen zullen de zaken onder de knie hebben, de operationele programmering pakketten ten uitvoer hebben gelegd CRM hebben ontworpen en geïntegreerd management software voor virtuele zakelijke rekening.

De multidimensionale educatieve ervaring is het doel van de mediterrane College en voor dat programma. In dit geval is het onderwijzen en leren vindt plaats met een reeks van manieren:

 • colleges (hoorcolleges), waarbij de nadruk ligt op de theoretische achtergrond
 • seminars (seminars), waar de problemen en praktische oefeningen worden opgelost in het voordeel van studenten
 • labs (labs), waar studenten te creëren en opgeleid «hands-on» - in machines, enz. door te programmeren.
 • clinics (versterking van lessen), om de moeilijkste onderdelen van de cursus aan te pakken
 • tutorials (begeleiding), waar er meer persoonlijk contact van de student met de leraar om individuele problemen aan te pakken
 • zelfstandig leren (zelflerend), zal de student nodig is om alleen te studeren voor diepere verankering van de bovenstaande kennis
Het beoordelen van verworven kennis is gebaseerd op een reeks educatieve processen, waaronder:

 • individueel werk, gebaseerd op de instructies van de cursus
 • collectief werken om een meer complexe doel te voltooien en de ontwikkeling van de coöperatieve spirit
 • presentaties van het werk van de student, met het oog op de persoonlijke presentatie van de noodzakelijke vaardigheden voor sollicitatiegesprek etc. versterken
 • on-line testen voor de evaluatie van kennis, zowel theoretisch als die waarbij het oplossen van problemen
Dit leerproces wordt verder versterkt door acties die verbeteren leren en is die bij voorkeur dit programma. Dat zijn:

 • de gastcolleges, waar de vooraanstaande wetenschappers / professionals in de markt en de industrie van de Software en Computer, analyseren hedendaagse kwesties en breng onschatbare ervaring van hun gebouwen.
 • onafhankelijk onderzoek en thesis, waarbij de student wordt gevraagd om een bepaald probleem gebied te onderzoeken en oplossingen die niet in het verleden hebben toegepast voor te stellen en uit te voeren. De beste van deze werken kunnen worden geleid tot internationale conferenties in te dienen, altijd onder toezicht van een bevoegde leraar.
 • de Open Lezingen / Seminars, in verband met IT en programmering. Een aantal colleges van de meest vooraanstaande wetenschappers en bedrijven in de IT-sector, de student verder te verrijken en de kennis die het programma te integreren.
 • het organiseren van de jaarlijkse Interdisciplinair Student Conference (Annual Student Conference) die de beste scripties van de faculteit studenten presenteert.
 • de deelname van studenten, met leraar begeleiding, de projecten van het Centrum voor Onderzoek van de mediterrane College, maar u in de nationale IT-wedstrijden.
 • gecertificeerde bijscholing en specialisatie cursussen worden aangeboden door de Middellandse Zee Professional Studies.

voordelen

Waarom kiezen voor Informatica aan de Middellandse College:

 • Dit is een van de meest moderne «Microsoft Friendly» software ontwikkelingsprogramma's, aangepaste omgevingen, talen en Microsoft-toepassingen. Studenten werken uitsluitend op up-to-date technologieën, talen en pakketten die worden gegeven zijn die worden gebruikt door Microsoft vandaag (bv C #) en studenten investeren veel tijd om echte toepassingen in high-level talen te bouwen.
 • De studenten, in aanvulling op de programmeertalen die worden onderwezen in het programma (C #, Java), leren en de fundamentele beginselen van het programmeren - in het bijzonder object georiënteerd programmeren (object-georiënteerd programmeren) - zodat ze kunnen reageren op eventuele vooruitgang die is geboekt in programmeertalen nooit achterhaald. Inderdaad, zo veel vertrouwd met de programmering, om het programma te voltooien worden uitgenodigd om hun eigen programmeertaal te creëren.
 • Laboratorium lessen netwerken uitgevoerd in gecertificeerd laboratorium Cisco College Network waar studenten in contact komen met Cisco-apparaten die u later zullen tegenkomen in hun werkomgeving (zoals Cisco is het grootste netwerk apparatuur leverancier wereldwijd).
 • Het programma bevat speciale netwerkbeveiliging cursussen, waardoor leerlingen maken kennis met de wereld van de Ethical Hacking (kan de relevante certificering te krijgen), leerde actueel veiligheid (voor de productie en het gebruik van beveiligingscertificaten) en een link scheduling met netwerkbeveiliging. Daardoor zijn ze kunnen werken en netwerksegmenten.
 • leraren van het programma zijn gecertificeerd (geaccrediteerde docenten) van de Universiteit van Derby voor elke les die ze leren, en ingeschreven bij leraren colleges griffie van het ministerie van Onderwijs. Ze brengen een ruime ervaring in het plannen, ontwerpen en toepassingen te ontwikkelen en design teams en implementatie van software te beheren. Het doel is altijd die ervaring, alsmede de eisen van de markt, zorgen voor een begrijpelijke manier aan de student.
 • De leerervaring is verrijkt met het programma duurzame en zeer gerichte gastcolleges door vooraanstaande wetenschappers / professionals in de markt en de industrie van de software en de computer en de werkelijke applicatie-ontwikkeling projecten, op basis van virtuele of echte bedrijven.
 • Het programma wordt gegeven in het Grieks (eerste helft) en Engels (tweede helft), zodat studenten soepel en geleidelijk worden ingevoerd om te studeren in het Engels. Speciale cursussen Engels die het eerste en het tweede jaar is ontworpen voor IT (terminologie) en volledig te voldoen aan de eisen van de Engels-sprekende deel van het programma (studenten geen aanvullende cursussen buiten het college nodig). Afgestudeerden van het programma, net als de houders van de Britse universiteit hebben hun Engels en hun kennis van de taal die op Proficiency niveau geperfectioneerd.
 • De Middellandse Zee College benadrukt academische ondersteuning van studenten, de behandeling van elke student individueel en het toewijzen van een persoonlijk adviseur - docent aan elke student. Leraren zijn beschikbaar voor studenten tijdens hun kantooruren, terwijl het educatieve proces volledig wordt ondersteund door tinilektroniki klasse van Mediterranean College (mc-klasse) en de Digitale Bibliotheek van de Universiteit van Derby, die duizenden wetenschappelijke artikelen en boeken heeft op het gebied van kennis van de Informatie .
 • De Middellandse Zee College is het ontwikkelen van een alomvattend plan inzetbaarheid (MC Employability Scheme) met gerichte acties voor IT-studenten: loopbaanbegeleiding en professionele ontwikkeling van specialisten, gegarandeerde stages, regelmatige gast lezingen, excursies, echte projecten, seminars, employability eerlijk.
 • De universiteit van Derby, volgens ranking Guardian van de universiteit (2017), gelegen in de TOP50 van de Britse universiteiten, het bezetten van de 2e plaats in Griekenland tussen Britse universiteiten vertegenwoordigd in ons land. Het is ook in de Top 10 op de inzetbaarheid van de afgestudeerden. Dit wordt bereikt door de constante vernieuwing en bijwerking van leerplannen en de samenwerking met bedrijven, beroepsverenigingen en kamers.

prospects

Afgestudeerden van het programma, het bezit van een erkende universiteit, met de mogelijkheid van de volledige commerciële rechten. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma formeel te erkennen door de Griekse autoriteiten.

Na het afronden van hun studie, afgestudeerden in staat zijn om de arbeidsmarkt te betreden en de vaardigheden die je hebt opgedaan in staat om de steeds veranderende behoeften van de markt en de technologische ontwikkelingen voldoen. Meer in het bijzonder, kunnen ze een carrière in de velden te maken:

 • softwareontwikkeling
 • de ontwikkeling van content
 • digitale communicatie
 • telecommunicatie
 • datanetwerken
 • computertoepassingen
 • databases
 • De ontwikkeling van multimedia-applicaties
 • Sales IT-oplossingen
 • bedrijfsadvies
Bovendien hebben zij de mogelijkheid om postdoctorale studies in de technische richtlijnen of management gebieden, in Griekenland of in het buitenland voort te zetten.

Als alternatief kunnen zij zijn gespecialiseerd in Networks, een snel groeiende markt van de informatica, het kijken naar de geaccrediteerde opleidingen van Cisco (CCNA, CCNP, enz.) Of in andere gebieden van IT, via de Middellandse Zee Professional Studies.

In de Middellandse Zee College kan ook kijken naar de volgende masteropleidingen:

 • MSc geavanceerde computernetwerken
 • MBA Global - Master of Business Administration (als ze twee jaar werkervaring)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Griekenland - Athene
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Griekenland - Thessaloniki
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Griekenland - Thessaloniki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2018
Griekenland - Athene
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Griekenland - Thessaloniki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan