BSc (Hons) Informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Ontworpen in overleg met de industrie, is de graad Computer Science ontworpen om inzicht te krijgen in de belangrijkste concepten van computers, software en systemen. Het biedt een diep begrip van de ondersteunende theoretische onderbouwing van gegevens en berekening, samen met de ontwikkeling van sterk overdraagbare computationele denkwijzen, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals een breed scala aan vaardigheden voor softwareontwikkeling.

Studenten beginnen met het ontwikkelen van fundamentele kennis van de theorie van computergebruik, computerarchitecturen en de constructie van computers en hun besturingssystemen, terwijl ze hun onderbouwende programmeervaardigheden ontwikkelen.

Studenten gaan verder om te onderzoeken hoe professionele softwarecode het best kan worden georganiseerd en beginnen te werken op de grens waar software en hardware elkaar ontmoeten om te begrijpen hoe software kan communiceren met de fysieke wereld.

Er kunnen verbredingsopties worden ontwikkeld die studenten in staat stellen kennis op te doen op specialistische gebieden zoals computationele intelligentie, cybersecurity, geavanceerde programmeertechnieken, data-analyse en bedrijfsintelligentie om zeer inzetbaar te worden in vele sectoren van de digitale economie. Als zodanig kunnen studenten afstuderen met een onderscheiding in:

- BSc (Hons) Informatica (mobiel computergebruik)
- BSc (Hons) Informatica (robotica)
- BSc (Hons) Informatica (kunstmatige intelligentie)
- BSc (Hons) Informatica (Data Analytics)

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door praktijkvoorbeelden en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen terwijl ze overstappen naar een afgestudeerde baan, voor bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door jaarbegeleiders. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties. De afdeling heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstad die gedurende het academiejaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies aanbiedt.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is het ontwikkelen van een theoretisch inzicht in de belangrijkste concepten van computers, software en systemen. Het toont de bredere impact en het belang van software en technologie voor zowel de samenleving als de Britse en wereldwijde digitale economie, naast het ontwikkelen van zeer overdraagbare computationele denkwijzen, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals een breed scala aan vaardigheden voor softwareontwikkeling.

Deze opleiding wordt momenteel geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT - het orgaan dat wereldwijd het wereldwijde IT-beroep verdedigt met meer dan 70.000 leden. Deze opleiding voldoet aan de opleidingsvereisten voor professioneel lidmaatschap en de status van gecharterde student (na succesvolle afronding van sectorervaring op het juiste niveau van anciënniteit).

Afgestudeerden in de informatica zullen een breed scala aan carrièremogelijkheden vinden in zowel de traditionele IT- en telecomsector, als de meerderheid van de andere industriële sectoren (zowel publiek als privaat), inclusief de digitale / creatieve industrieën, financiële en professionele diensten, geavanceerd advisering op het gebied van productie, engineering en management. Ervaringen uit de echte wereld worden verkregen als onderdeel van uw studie door verplichte werkervaring, evenals optionele jaarstages voor sandwiches en industriële stages. De afgelopen jaren zijn onze studenten erin geslaagd om stages te behalen in nationaal concurrerende programma's met Microsoft, HP, General Electric en het Met Office.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zijn er ook hier postdoctorale studie-opties in computer- en informatiesystemen bij Cardiff Met, evenals onderzoeks- en PhD-programma's.

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Mate:

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van twee A-niveaus met cijfers CC. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van Irish Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2, minimum H4-klasse bij hoger geteld in puntenaanbieding
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers met DD-cijfers
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder