BSc (Hons) Informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Ontwikkel de vaardigheden om je voor te bereiden op een carrière bij het werken met nieuwe en toekomstige technologieën. Er is een grote vraag naar afgestudeerden in informatica en deze cursus zal je voorzien van de kennis en expertise om deze vaardigheidskloof te dichten.

De regering heeft zich ertoe verbonden geschoolde arbeidskrachten te ontwikkelen voor de invloedrijke STEM-onderwerpen (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde). Deze cursus sluit aan bij de hoofdthema's van deze vakgebieden en biedt u de vaardigheden om computerprogrammeerproblemen in verschillende bedrijfstakken op te lossen.

Je ontwikkelt inzicht in hoe computersystemen werken, de problemen die kunnen ontstaan en de implicaties van wat bedrijven ontwikkelen. De cursus verbetert uw teamwerk- en projectmanagementvaardigheden, terwijl uw expertise in opkomende technologieën wordt verbeterd.

We bieden deze cursus ook aan als een vierjarige MEng. Met deze geïntegreerde mastercursus kun je niet-gegradueerde studie combineren met een kwalificatie op masterniveau.

Onze samenwerking met de wereldwijde communicatietechnologie-gigant Avaya brengt de geavanceerde expertise van het bedrijf naar het hart van Headingley Campus. U hebt direct toegang tot de Avaya Breeze-, Avaya Aura- en Avaya Equinox-platforms terwijl u de realtime optimalisatie van nieuwe middleware verkent. Deze faciliteit vormt de regionale basis van het bedrijf, wat betekent dat je deel uitmaakt van een gemeenschap met potentiële werkgevers die de producten van Avaya gebruiken, zodat je tijdens je studie kunt beginnen met het opbouwen van je professionele netwerk.

Voordelen van de cursus

U krijgt de gelegenheid om na uw tweede jaar een betaalde plaatsing uit te voeren. Met deze plaatsing (afhankelijk van beschikbaarheid) kun je je praktische vaardigheden ontwikkelen, waardoor je praktische ervaring kunt toevoegen aan je CV.

Die praktische ervaring zal ook centraal staan in je leerproces. We hebben sterke contacten met de industrie en ons onderwijsteam zal hun onderzoeks- en industriële ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat de cursus actueel is en de nieuwste trends in informatica-engineering weerspiegelt.

Praktische beoordelingen zoals demonstraties, groepsprojecten, rapporten en presentaties helpen u om de theorie die u leert te koppelen aan de praktijk in de industrie, en u voor te bereiden op het leven op de werkplek. U kunt ook uw projecten en netwerk presenteren met experts uit de industrie tijdens ons jaarlijkse showcase-evenement.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 104 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, exclusief algemene studies).

Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

GCSE's:GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:Over het geheel genomen met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten.
SCHOTSE AWARDS:Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.
IERS VERLATEN CERTIFICAAT:Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.
SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

INTERNATIONALE BACCALAUREATE

24 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

ONZE VERPLICHTING OM ELKE STUDENT TE HELPEN SLAAT:

Leeds Beckett University streeft ernaar dat elke student met het potentieel om te slagen aan onze universiteit dit kan doen, ongeacht hun achtergrond. Om deze reden hanteren we een contextueel toelatingsbeleid, wat betekent dat we rekening houden met een aantal extra factoren bij het beoordelen van de aanvraag van een student. Kandidaten die voldoen aan ten minste één van onze criteria voor contextuele toelating krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten dan ons gepubliceerde tarief (hierboven).

Onze contextuele toelatingscriteria zijn:

  • De postcode van het huis is in een gebied waar weinig mensen naar de universiteit gaan (gebied POLAR4 quintile 1 of 2. Dit kan worden gecontroleerd op de Office for Students-website)
  • Verklaarde handicap op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  • Boven de 21 jaar op 1 september voordat de cursus begint
  • Aangegeven als zorgverlater op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
ONZE PLAATS ALS ANKERINSTELLING:

Leeds Beckett University staat landelijk in de top 10 van universiteiten voor het vertegenwoordigen van onze lokale gemeenschap. Om onze positie als een belangrijke leverancier van onderwijs en training voor West Yorkshire verder te versterken, passen we een Anchor Institution Policy toe in ons toelatingsproces. Studenten die zich bij ons aanmelden vanuit een van de vijf Local Authority-gebieden in West Yorkshire (BD, HD, HX, LS, WF) krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten.

Volwassen aanvragers

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. Alle studenten worden in aanmerking genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als u niet voldoet aan de vereisten via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we u mogelijk nog steeds een aanbieding doen als u recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als alle relevante werkervaring in uw aanvraag vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, onder beide regelingen kunnen behandelen.

Alle kandidaten voor onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereiste van GCSE graad C of gelijkwaardig, we accepteren bijvoorbeeld enkele functionele vaardigheidstests.

Baanperspectieven

Na je afstuderen staan er verschillende carrières in de informatica voor je open. Of je passie nu ligt in robotica en engineering, of in detailhandel en productie, je hebt de vaardigheden om een praktische technische rol of onderzoekspositie aan te nemen. Je kunt ook doorgaan met een postdoctorale studie met een van onze masteropleidingen, waaronder MSc Data Science en MSc Information & Technology.

  • Software ontwikkelaar
  • Ontwikkelaar van cloudoplossingen
  • Systeem analist
  • Ontwerper industriële besturing

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

Computerlaboratoria

Met de aangeboden technologie op onze Headingley Campus kun je je passie nastreven en je carrièredoelen bereiken. U vindt drie netwerklaboratoria met een beeldvormingssysteem om uw eigen besturingssysteem te ontwerpen en te configureren, een laboratorium voor het opnemen van videomateriaal en netwerksystemen en forensische analysesoftware. We hebben ook acht gespecialiseerde labs met Windows en Mac OS X en labs met Oracle en Oracle Apex.

24/7 bibliotheek en leerruimtes

Onze online bibliotheek is een essentiële bron, waarmee u vanaf elke machine overal ter wereld toegang hebt tot tienduizenden digitale bronnen, waaronder e-boeken, e-tijdschriften, vakspecifieke webpagina's en databases. Onze split-site bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend, dus u vindt altijd ruimte om te werken, of dat nu in onze stille studieruimtes of sociale leerruimtes is.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder