BSc (Hons) Informatica

University of Kent, School of Computing

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Informatica

University of Kent, School of Computing

De Computing graden geven u de vaardigheden die je nodig hebt voor de praktische toepassing van de computer naar gebieden doorgaans te vinden in de industrie. Deze omvatten e-commerce, informatiesystemen, en computer consultancy.

Onze Computing cursus kan worden bestudeerd als de Computing algemene graad, waar een onderwerp aandacht wordt besloten in de loop van de studie, of als de thema-graad, Computing (Consultancy), waar de specifieke focus wordt besloten op het moment van inschrijving en benoemd in de mate titel.

Ruim de helft van onze studenten kiezen om te doen een jaar in de industrie. Dit geeft u de ervaring, een salaris en de mogelijkheid van een baan bij hetzelfde bedrijf na het afstuderen werk. De optie Kent IT Consultancy biedt de mogelijkheid om te leren hoe je een IT-consultant te worden door het berekenen van steun aan lokale bedrijven, terwijl het verdienen van krediet naar je diploma.

Twee van onze medewerkers zijn geëerd als vooraanstaande wetenschappers door de ACM en we hebben ook gehouden Royal Society Industry beurzen.

De School gastheer is van de Universiteit van de Government Communications Headquarters / EPSRC geaccrediteerd Academic Centre of Excellence in Cyber ​​Security Research, een van de slechts 13 in het land.

De School of Computing is een internationaal erkend Centre of Excellence voor het programmeren van het onderwijs, met 95% van ons onderzoek beoordeeld worden van internationale kwaliteit.

De School is ook de thuisbasis van twee nationale Teaching Fellows, auteurs van veelgebruikte leerboeken en bekroonde Java onderwijs systemen, zoals BlueJ en Greenfoot.

Onafhankelijke rankings

Computer Science aan Kent werd gerangschikt 12e voor afgestudeerde vooruitzichten in The Complete University Guide 2017 en in The Times Good University Guide 2016.

Van Computer Science studenten van Kent, die in 2015 afstudeerde, 92% waren in werk of verdere studie binnen zes maanden (Dlhe). Van degenen die aan het werk gegaan, 95% vond de professionele banen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,860 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Medway, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
£ 9000 voor het Verenigd Koninkrijk / EU-studenten.