BSc (Hons) Internationaal bedrijfsbeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) Internationaal bedrijfsbeheer

De BSc International Business is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 omvat verschillende managementdisciplines. Jaar 3 wordt internationaal gewerkt bij een van de GUS-organisaties in Berlijn of in het VK met een organisatie met internationale kantoren of een internationale aanwezigheid. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de arbeidswereld en de huidige eisen door mogelijkheden voor werkervaring.

De nadruk in het cursusontwerp lag op het bieden van deze sterke zakelijke graad met een focus op inzetbaarheid. De cursus biedt een uitstekende basis voor kennis van de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer die worden gedekt door een reeks modules uit het vakgebied Management. Op zijn beurt probeert de graad studenten veel van de vaardigheden en competenties op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap in te prenten, die allemaal samen nuttig zouden moeten zijn voor toekomstige kansen op werk.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Na hun afstuderen hebben studenten verschillende loopbaanmogelijkheden binnen het internationale bedrijfsmanagement. Als resultaat van internationale werkervaring, zullen zij zowel hun kennis als ervaring kunnen aantonen. Studenten kunnen ook overwegen om hun studie te bevorderen met een van de volgende postdoctorale opties: Masters of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management of de postgraduate kwalificaties van het Chartered Management Institute.

Deze cursus is beschikbaar om te studeren aan London Bloomsbury of Leeds.

Cursus benodigd heden

  • BBC op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE Maths en Engelse taal, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Plaats

London Bloomsbury of Leeds met internationale werkervaring in jaar 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De University of Law Business School is een baanbrekende nieuwe Business School die in 2015 werd gelanceerd door The University of Law. Een kwalificatie van The University of Law Business School geeft ... Lees meer

De University of Law Business School is een baanbrekende nieuwe Business School die in 2015 werd gelanceerd door The University of Law. Een kwalificatie van The University of Law Business School geeft je alle belangrijke voordelen bij het aanvragen van je eerste baan en gedurende je toekomstige carrière. We hebben een ongeëvenaard track record van succes, met een benijdenswaardige 97% inzetbaarheid record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder