BSc (Hons) Internationaal management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kennis uit de eerste hand van een andere cultuur kan cruciaal zijn in het bedrijfsleven. Het onderscheidende kenmerk van deze opleidingen is een jaar in het buitenland op een internationale topschool of universiteit. Bestudeer een breed scala van onderwerpen om aan je interesses en carrièreambities te voldoen en doe onschatbare ervaring op met wonen en studeren in een ander land.

De volgende cursussen zijn beschikbaar:

Diploma titel

Looptijd

UCAS-code

BSc (Hons) Internationaal management

4 jaar

N247

BSc (Hons) International Management with American Business Studies

4 jaar

N2T7

Onze internationale managementstudenten hebben ook stageplaatsen in de zomer en in het buitenland gekregen om hun inzetbaarheid verder te vergroten. Je kunt dus studeren aan twee instellingen van wereldklasse, profiteren van uitgebreide reismogelijkheden en extra werkervaring opdoen. Je kunt je na je afstuderen niet meer stoppen.

Cursus hoogtepunten

  • Studenten die naar het buitenland gaan, hebben 9% meer kans om een graad 1 of 2: 1 te behalen en 24% minder kans om werkloos te zijn (UUKi 2017).
  • Bij Alliance MBS is 96% van de internationale managementstudenten in de afgelopen drie jaar afgestudeerd met 1ste of 2: 1 graden.
  • We hebben 44 uitwisselingspartners in 16 landen - veel functies in de top 100 van ranglijsten van de Financial Times.
  • Alle lessen worden in het Engels gegeven - er zijn geen andere taalvereisten.
  • Je ontvangt een aanzienlijke korting op het collegegeld voor het jaar in het buitenland. VK / EU-studenten betalen momenteel £ 1.350 en internationale studenten betalen 20% van het standaard internationale tarief. U betaalt geen academische kosten aan de door u gekozen uitwisselingspartner.

128190_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Wat zal ik studeren?

Je eerste studiejaar geeft je een goede basis in boekhouding, financiën, management, arbeidspsychologie, marketing, sociologie en economie. Dit helpt je om in latere jaren weloverwogen keuzes te maken over optionele opleidingsonderdelen.

In je tweede jaar studeer je een kern 20-studiepunten opleidingsonderdeel volgens uw gekozen opleiding en selecteer 100 studiepunten van optionele opleidingsonderdelen. BSc (Hons) International Management-studenten volgen International Business, terwijl BSc (Hons) International Management met American Business Studies-studenten de American Society and Economy volgen. U kunt optionele eenheden uit ons Universitair Talencentrum en / of Universitair College selecteren, waaronder het Manchester Leadership Program.

Je brengt je derde jaar door aan een internationale academische uitwisseling, waarbij je opleidingsonderdelen kiest uit de selectie die beschikbaar is binnen de partnerinstelling. Bezoek onze website voor een volledige lijst met partneruniversiteiten.

Je keert terug naar Manchester voor je laatste jaar, met behulp van de kennis en ervaring opgedaan bij de uitwisseling in een reeks optionele opleidingsonderdelen in alle belangrijke disciplines. Je zult een waardering ontwikkelen voor economische, sociale en culturele verschillen tussen landen en de implicaties hiervan voor managementsystemen en -praktijken. Je kiest 120 credits uit de managementportfolio.

Wat zeggen onze studenten?

“Ik heb gestudeerd aan ESADE in Barcelona en in de zomer stage gelopen bij een lokaal PR-bureau. Werken in een internationaal kantoor en omgaan met klanten op wereldwijde schaal heeft mijn culturele bewustzijn zeker vergroot. ”

Christina Rud, BSc (Hons) International Management

“Het jaar in de VS heeft mijn carrière absoluut gevormd. Na mijn afstuderen ging ik bij Ogilvy in Londen en verhuisde ik naar New York. ”

Jamie Bryan, BSc (Hons) International Management with American Business Studies

Afgestudeerde carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zijn zeer gewild en velen gaan door naar wereldwijde blue-chipbedrijven, investeringsbanken en toonaangevende managementopleidingen voor afgestudeerden. Onze cursussen bieden je veel ruimte om je studie vorm te geven in lijn met je carrière-ambities.

Recent afgestudeerden in internationaal management werken voor Bombardier (Zweden), Crown Worldwide (San Francisco), Deloitte (Luxemburg), Google, HSBC (Beverly Hills) en Tevere (Zwitserland).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Lees Minder