BSc (Hons) International Accounting and Finance (Top-Up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze International Accounting and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Accounting and Finance te voltooien. Deze cursus is ideaal als je een diploma hebt van waar ook ter wereld en het wilt omzetten in een graad en daarnaast meer wilt weten over het onderwerp.

De een-jaarlijkse top-up behandelt de belangrijkste concepten van boekhouding en financiën en biedt studenten een meer gedetailleerd inzicht in het onderwerp in een praktische en theoretische context. De cursus zal studenten uitrusten met de tools en analytische mogelijkheden om complexe problemen op een dynamische en strategische manier te identificeren en op te lossen. Bovendien biedt dit programma studenten zeer overdraagbare vaardigheden en een grondige kennis van een breed scala aan financiële software, waaronder een Bloomberg Market Concepts-certificaat.

Dit programma zal uw kennis van boekhouding en financiën vergroten. Het eerste semester zal worden gedeeld met de International Banking and Finance-top-up en het tweede semester zal meer gericht zijn op boekhoudpraktijken en -principes, zoals financiële boekhouding en rapportage.

Het onderwijs bestaat uit docenten, workshops en seminars die zowel academische kennis als praktische ervaring hebben. De praktische ervaring omvat het gebruik van financiële software, zoals Bloomberg, om u de vaardigheden te leren die u nodig heeft voor de werkplek of verdere studie na het afstuderen.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudy's, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van bedrijfsexperts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de gebruikte leerstrategieën proberen dit te bevorderen.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is het ontwikkelen van theoretisch inzicht in de belangrijkste concepten op het gebied van boekhouding en financiën. Het zal studenten in staat stellen om te beslissen of ze hun studie willen voortzetten om een gekwalificeerde accountant te worden.

Afgestudeerden vinden een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen de boekhoud- en financiële sector, evenals de meerderheid van de andere industriële sectoren (zowel publiek als privaat), inclusief financiële en professionele diensten, risicoanalyse en management of financiële boekhoudingsmogelijkheden.

Na het succesvol afronden van deze opleiding, worden er ook hier op Cardiff Met, naast onderzoeks- en promotieprogramma's, ook postdoctorale studieopties aangeboden in Accounting, Banking, Economics and Finance.

Toelatingseisen

De belangrijkste criteria voor selectie van kandidaten is dat ze moeten aantonen dat ze in staat zijn om te slagen in een opleiding in International Accounting and Finance.

De normale minimale instapvereiste voor BSc (Hons) International Accounting and Finance is 240 relevante UK Credits, gelijk aan Diploma Level (5) Kwalificatie. Een voorbeeld is een SQA HND in Business with Accounting.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Het toelatingsproces wordt gecontroleerd door Cardiff Metropolitan University International Admissions in overleg met de programmadirecteur.

Het programma verwelkomt applicaties van studenten van alle achtergronden. Degenen die solliciteren met niet-standaard toegangsprofielen worden individueel behandeld.

Kandidaten die niet beschikken over een normale minimale startkwalificatie, worden op individuele basis door leden van het cursusteam beschouwd.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder