BSc (Hons) International Banking and Finance (Top-Up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze International Banking and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om internationale studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Banking and Finance te voltooien. Deze cursus is ideaal als u een diploma van waar ook ter wereld heeft en dit in een honours degree wilt omzetten en meer wilt weten over de branche.

De eenmalige top-up omvat de belangrijkste concepten van bankieren en financiën en biedt studenten een goed begrip van het belang van dit gebied in een praktische en theoretische context. De cursus zal studenten uitrusten met de tools en analytische mogelijkheden om complexe problemen op een dynamische en strategische manier te identificeren en op te lossen. Bovendien biedt dit programma studenten zeer overdraagbare vaardigheden en een grondige kennis van een breed scala aan financiële software, waaronder een Bloomberg Market Concepts-certificaat.

Dit programma zal uw begrip van Finance in een internationale context en in het bijzonder de ontwikkeling en het belang van financiële instellingen in de wereldeconomie vergroten. Het eerste semester zal worden gedeeld met de International Accounting and Finance-top-up en het tweede semester zal meer gericht zijn op de banksector, beleggingsbeheer en risico's.

Het onderwijs bestaat uit docenten, workshops en seminars die zowel academische kennis als praktische ervaring hebben. De praktische ervaring omvat het gebruik van financiële software, zoals Bloomberg, om u de vaardigheden te leren die u nodig heeft voor de werkplek na het afstuderen.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudy's, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van bedrijfsexperts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de leerstrategieën die worden gebruikt om dit te promoten.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is het ontwikkelen van een theoretisch begrip van de belangrijkste concepten van bankieren en financieren. Het zal de bredere impact en het belang van de banksector, de wereldeconomie, onder de aandacht brengen. Afgestudeerden vinden een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen de bank- en financiële sector, evenals de meerderheid van de andere industriële sectoren (zowel publiek als privaat), waaronder de kredietanalysesector, financiële en professionele diensten, risicoanalyse en institutionele investeringen. mogelijkheden.

Na het succesvol afronden van deze opleiding, worden er ook hier op Cardiff Met, naast onderzoeks- en promotieprogramma's, ook postdoctorale studieopties aangeboden in Accounting, Banking, Economics and Finance.

Toelatingseisen

De belangrijkste criteria voor de selectie van kandidaten is dat ze moeten aantonen dat ze in staat zijn om te slagen in een opleiding in International Banking and Finance.

De normale minimale instapvereiste voor BSc (Hons) International Banking and Finance is 240 relevante UK Credits, gelijk aan Diploma Level (5) Kwalificatie. Een voorbeeld zou een SQA HND in Financial Services zijn.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Het toelatingsproces wordt gecontroleerd door Cardiff Metropolitan University International Admissions in overleg met de programmadirecteur.

Het programma verwelkomt applicaties van studenten van alle achtergronden. Degenen die solliciteren met niet-standaard toegangsprofielen worden individueel behandeld.

Kandidaten die niet beschikken over een normale minimale startkwalificatie, worden op individuele basis door leden van het cursusteam beschouwd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder